Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Na jobbikosok. Ehhez mit szóltok?

Na jobbikosok. Ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés
[link]
2015. febr. 15. 04:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
61%
OMG!
2015. febr. 15. 05:31
 2/21 anonim ***** válasza:
52%
Spec igaza van !
2015. febr. 15. 05:49
 3/21 A kérdező kommentje:
,,Ön, családja, gyermekei és mindannyiunk unokái is veszélyben- és mérgezve vannak. Az anyag molekulái beépülnek az élő szervezetbe és bázispárokat alkotva 5-8 év múlva fejtik ki hatásukat."
2015. febr. 15. 06:34
 4/21 anonim ***** válasza:
25%

Hogy lehet az, hogy ezek a gépek nem láthatóak a flightradar24. lokátor programon?

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Haláli ez az arc.

2015. febr. 15. 08:06
 5/21 anonim ***** válasza:
95%

Ez egy 2012 májusi beadvány. Végül született rá valamilyen hivatalos válasz? Kíváncsi vagyok, hogy mit válaszoltak rá, gondolom te is, ha már ennyire érdekel a véleményünk. Légy szíves linkeld be a választ is.

Ha nem született rá semmilyen válasz, az azt bizonyítja, hogy egyáltalán nem foglalkoztak a beadvánnyal. Ha a tartalmát hülyeségnek tartják is, ezt le kellene írniuk és észérvekkel alátámasztani. Amúgy sem várható el minden politikustól, hogy egyetemi szinten értsen a kémiához és a biológiához. Ha arra gondolsz, hogy bizonyos karcinogén anyagok DNS-károsodást idézhetnek elő hosszú távon, és ha a repair ezt nem győzi, akkor bizony daganatok alakulhatnak ki, így talán nem is akkora hülyeség az a mondat a bázispárokkal, ha nincs is precízen megfogalmazva. A repülőgépek hajtóanyagai között szintén vannak rákkeltő összetevők. Amikor rovarirtót permeteznek, akkor is szeretik azt állítani, hogy a szúnyogokon kívül nem árt másnak. Csak az a kérdés, hogy ezt a többi élőlény kolin-észteráz-molekuláinak megmondta-e valaki?

Még annyit, hogy ha veszel 10 találomra kiválasztott összeesküvés-elméletet, abból 10 hülyeségnek tűnik a józanul gondolkodó ember számára, 9 valóban az is, 1 viszont igaz, hiába tűnik hülyeségnbek. És nem lehet megmondani, hogy melyik. De lehet, hogy több hülyeségnek látszó elmélet is valós alapokon nyugszik. Itt pl. nehezen lehetne elvitatni, hogy a gépek üzemanyaga is szennyezi a levegőt, illetve a földre hullva a talajt is, így még teljesen alaptalannak sem mondanám az elképzelést, még ha nem is szándékos mérgezés esete forog fenn. A gépeknek nyilván repülni kell valahol, de a hosszú évek során a talajba beszivárgó üzemanyag élettani hatásairól érdemes lenne azért időnként tanulmányokat írni, bizonyára vannak is. A cost/benefit arány mérlegeslésével hozták azt a döntést, hogy a gépek repüljenek, illetve azt is, hogy a szúnyogirtás jó dolog, de attól még ennek környezetkárosító hatásait sem szabad elvitatnunk, beszélni mindenképp lehet róla.

2015. febr. 15. 08:13
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
2015. febr. 15. 08:15
 7/21 anonim ***** válasza:
93%
Ma 08.15.: Köszi a linket, akkor nyilván a képviselő úr is megnyugodott a miniszter úr válasza láttán. Bár a repülőgépek égéstermékeinek élettani hatásairól nem esik szó a válaszban, igaz, nem is az volt a konkrét kérdés. De az is megérne egy misét.
2015. febr. 15. 08:22
 8/21 anonim ***** válasza:
33%

A chemtrailesek nem azt mondják hogy a repülők végterméke káros lehet mert valóban az ahogy az autóké is hanem azt hogy amit látunk az nem kondenzcsík(ahogy a jobbikosagyhalott is írja) hanem szándékosan méreggel permeteznek minket hogy megritkítsák a lakosságot. Lehet akárhogy forgatni a dolgot a jobbik hívőknek de akinek oda jut hyegy ilyen ügyben beadványt ad be annak bolondokházában lenne a helye.

2015. febr. 15. 10:10
 9/21 anonim ***** válasza:
78%

Két dolog jutott nekem erről eszembe. Függetlenül a chemtrailstől már gyerekkoromban is sokszor permeteztek repülőről (90-es évek eleje), de akkor még hivatalosan, kártevők ellen. Tisztán emlékszem arra, hogy amikor sejteni lehetett, hogy permeteznek és viszonylag alacsonyan szállt a gép, be kellett menni a házba.

A másik meg, hogy nem tudom, hogy mi történik odafent, de már több ízben is láttam a saját szememmel, hogy valóban egymásra merőleges helyzetű kondenzcsíknak tűnő valamik a tiszta égen nem tűnnek el, hanem szépen felhőt alkotnak és beborul az egész. Erre már hallottam olyan magyarázatot is, hogy talán alumíniumot kevernek a kerozinba, hogy nagyobb hatásfokkal égjen (?) és ez miatt nem tűnik el az égről az égéstermék (míg a kondenzcsík igen, mert azt a jégképződés okozza).

4: Úgy ahogy a vadászgépek, vagy a helikopterek, vagy kisgépek sem, de közben látom, hogy Hende Csabi is leírta ugyanezt.

(Ja, és nem vagyok jobbikos, de szerintem ennél a kérdésnél most senki)

2015. febr. 15. 10:57
 10/21 anonim ***** válasza:
48%
Ez elég szánalmas. :D Ilyen színvonalon van a jobbik.
2015. febr. 15. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!