Hogy lehet az, hogy ezek a gépek nem láthatóak a flightradar24. lokátor programon?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Haláli ez az arc.
Ez egy 2012 májusi beadvány. Végül született rá valamilyen hivatalos válasz? Kíváncsi vagyok, hogy mit válaszoltak rá, gondolom te is, ha már ennyire érdekel a véleményünk. Légy szíves linkeld be a választ is.
Ha nem született rá semmilyen válasz, az azt bizonyítja, hogy egyáltalán nem foglalkoztak a beadvánnyal. Ha a tartalmát hülyeségnek tartják is, ezt le kellene írniuk és észérvekkel alátámasztani. Amúgy sem várható el minden politikustól, hogy egyetemi szinten értsen a kémiához és a biológiához. Ha arra gondolsz, hogy bizonyos karcinogén anyagok DNS-károsodást idézhetnek elő hosszú távon, és ha a repair ezt nem győzi, akkor bizony daganatok alakulhatnak ki, így talán nem is akkora hülyeség az a mondat a bázispárokkal, ha nincs is precízen megfogalmazva. A repülőgépek hajtóanyagai között szintén vannak rákkeltő összetevők. Amikor rovarirtót permeteznek, akkor is szeretik azt állítani, hogy a szúnyogokon kívül nem árt másnak. Csak az a kérdés, hogy ezt a többi élőlény kolin-észteráz-molekuláinak megmondta-e valaki?
Még annyit, hogy ha veszel 10 találomra kiválasztott összeesküvés-elméletet, abból 10 hülyeségnek tűnik a józanul gondolkodó ember számára, 9 valóban az is, 1 viszont igaz, hiába tűnik hülyeségnbek. És nem lehet megmondani, hogy melyik. De lehet, hogy több hülyeségnek látszó elmélet is valós alapokon nyugszik. Itt pl. nehezen lehetne elvitatni, hogy a gépek üzemanyaga is szennyezi a levegőt, illetve a földre hullva a talajt is, így még teljesen alaptalannak sem mondanám az elképzelést, még ha nem is szándékos mérgezés esete forog fenn. A gépeknek nyilván repülni kell valahol, de a hosszú évek során a talajba beszivárgó üzemanyag élettani hatásairól érdemes lenne azért időnként tanulmányokat írni, bizonyára vannak is. A cost/benefit arány mérlegeslésével hozták azt a döntést, hogy a gépek repüljenek, illetve azt is, hogy a szúnyogirtás jó dolog, de attól még ennek környezetkárosító hatásait sem szabad elvitatnunk, beszélni mindenképp lehet róla.
A chemtrailesek nem azt mondják hogy a repülők végterméke káros lehet mert valóban az ahogy az autóké is hanem azt hogy amit látunk az nem kondenzcsík(ahogy a jobbikosagyhalott is írja) hanem szándékosan méreggel permeteznek minket hogy megritkítsák a lakosságot. Lehet akárhogy forgatni a dolgot a jobbik hívőknek de akinek oda jut hyegy ilyen ügyben beadványt ad be annak bolondokházában lenne a helye.
Két dolog jutott nekem erről eszembe. Függetlenül a chemtrailstől már gyerekkoromban is sokszor permeteztek repülőről (90-es évek eleje), de akkor még hivatalosan, kártevők ellen. Tisztán emlékszem arra, hogy amikor sejteni lehetett, hogy permeteznek és viszonylag alacsonyan szállt a gép, be kellett menni a házba.
A másik meg, hogy nem tudom, hogy mi történik odafent, de már több ízben is láttam a saját szememmel, hogy valóban egymásra merőleges helyzetű kondenzcsíknak tűnő valamik a tiszta égen nem tűnnek el, hanem szépen felhőt alkotnak és beborul az egész. Erre már hallottam olyan magyarázatot is, hogy talán alumíniumot kevernek a kerozinba, hogy nagyobb hatásfokkal égjen (?) és ez miatt nem tűnik el az égről az égéstermék (míg a kondenzcsík igen, mert azt a jégképződés okozza).
4: Úgy ahogy a vadászgépek, vagy a helikopterek, vagy kisgépek sem, de közben látom, hogy Hende Csabi is leírta ugyanezt.
(Ja, és nem vagyok jobbikos, de szerintem ennél a kérdésnél most senki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!