Szerintetek ezek a karácsonyi, húsvéti ételosztások alapvetően nem szánalmasak?
Nem tudom, ti ezzel, hogy vagytok. De én bármelyik rokonomat megnézem, és persze jómagam is:
Ha olyan anyagi helyzetbe kerülnék, hogy sorba kelljen állnom kajáért ünnepkor, akkor inkább otthon maradnék, ennék kenyeret és azon gondolkoznék, hogyan lehetne több pénzt keresnem, hogy juthatnék ki ebből a helyzetből. De az 1000%, hogy nem lenne pofám beállni a sorba. Miért? MERT SZÉGYELLNÉM! IGEN! Ez hiányzik a legtöbb magyarból, a szégyenérzet!!
Ezek az utolsó szégyentelen lepra proletárok meg csak állnak a sorban és várják, hogy majd valaki a szájukba tegyen valamit.
Kérdezem én, ez nem szánalmas?
És erre mondják, hogy hát nagy a szegénység az országban. Hát, az erkölcsi szegénység, az tényleg nagyon nagy. Senki nem szégyell semmit, és mindenki mást hibáztat mindenért, és esze ágába sem jutna saját maga megoldani a SAJÁT gondjait, mindig mástól várja a megoldást.
Ilyen mentalitással örökre egy szégyenország leszünk.
Szerintem a kérdező fiatal , egészséges és van hol laknia.
akik sorban állnak azok idős, beteg vagy egyéb szerencsétlen sorsú emberek akiknek egyszerűen nincs más választása mint hogy sorba álljon ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!