Miert szanalmasak az ilyen emberek? Mit tennetek a helyukben?
Figyelt kérdés
Azokra gondolok, akiket rendszeresen inzultalnak,terrorizalnak aztan mikor a rendorsegre bemennek, nem segit nekik senki.
Aztan felelmukben lehivjak a gardat!
Miert szanalmas?te mit tennel?
2011. márc. 26. 14:07
2/12 anonim válasza:
köszönjük a napi jobbik propagandát
3/12 A kérdező kommentje:
igazan nincs mit, de igazan valaszolhatnak a kerdesre is mar akkor!kivancsi vagyok, h allna a szad, ha ilyen helyzetbe kerulnel?
2011. márc. 26. 14:16
4/12 anonim válasza:
Nagyon ráálltál erre a gárdatémára, barátom. Még hány kérdést teszel fel a témában ma?
5/12 A kérdező kommentje:
Pillanatok alatt leallnak, ha kapnak ertelmes valaszokat is:P
Mar harmadszor irtam ki ezt a kerdest, valahogy mindig el van poenkodva, meg megy a felrebeszed.
Ami rendben is lenne,de maskor igen nagy a szatok.
Szanalmas...
Ha azt irtam volna, h mi a baj a gardaval, mar reg itt jartatnak a szajukat agy 100wan, erdekes most tavl marad mindenki.
2011. márc. 26. 14:57
6/12 anonim válasza:
Azok az emberek a szánalmasak, akik össznépi összefogás és önsegélyezés helyett rendteremtés ürügyén a náci hajlamaikat élik ki. Vegyétek már végre észre, hogy a gárdátokkal mi a baj. A társadalomnak szüksége van a rendre, de nem kér a nyilasokból, meg a féleszű bőrfejűekből.
7/12 anonim válasza:
Nem szánalmasak, csupán félnek. Nem tudom, hogy milyen választ vársz.
8/12 A kérdező kommentje:
mondjuk azt h te mit tennel ilyen helyzetben?
2011. márc. 26. 15:34
9/12 anonim válasza:
Beállnék egy polgárőr szervezetbe.
10/12 anonim válasza:
"Sverdans válasza:
Beállnék egy polgárőr szervezetbe."
Minek? magyarelleneskedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!