Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az állatkínzásért miért nem...

Az állatkínzásért miért nem jár annyi mint az emberölésért?

Figyelt kérdés
Vagy több....-.-
2015. márc. 31. 20:53
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha egy vadász lelövi... Úgy.
2015. ápr. 1. 18:23
 52/62 anonim ***** válasza:

Kérdező, Én már azért reagáltam eleve szenvtelen stílusban, mert rendkívül provokatív, lenéző, már-már erősen b.kó hangnemet ütöttél meg normális választ adni kívánó EMBERTÁRSAIDDAL szemben is, ezek után mit vártál?

Nagyon tetszik a kezdeményezésed, hogy ezt gyökeresen felszámoljuk, de el kell ismerned, mennyire orrfennhordós stílusban nyitottál!

2015. ápr. 1. 18:24
 53/62 A kérdező kommentje:
Amőgy meg ha te meg a többi nagyokos itt olyan nagy ember párti,kíváncsi lennék ha valaki összeesne az utcán,segítenétek e neki,vagy támogattok-e valamilyen gyerekalapítványt... :DDDDDDDDD
2015. ápr. 1. 18:24
 54/62 A kérdező kommentje:
amúgy*
2015. ápr. 1. 18:25
 55/62 A kérdező kommentje:
Azokat az embertársaimat becsülöm meg tartom nagyra,akik valaha segítettek rajtam és nem hagytak a sz.rba :D:D mást nem.. És ezt nem úgy kell elképzelni,hogy az utcán fellökök mindenkit,mert utálok mindenkit.... csak mikor más is pl megteszi ezt velem... ;)))
2015. ápr. 1. 18:27
 56/62 anonim ***** válasza:

Az adójuk 1%-át mindkét szülöm rákos gyermekeket segítő alapítvány számára juttatja el- édeanyám visszament Belaruszba dolgozni, szóval egy ottani alapítvány kapja, Édesapám viszont egy hazaihoz utalja.

Az meg alap szívem, hogy aká Belorussziában, akár itt, akár Tádzsikisztánban, vagy teszem azt, Portugáliában, Brazíliában- MINDENHOL SEGÍTESZ EGY FÖLDÖN FEKVŐNEK! Most jön a banális dolgokkal való prokációkezdeményezés időszaka, de ez nem jön be;)

2015. ápr. 1. 18:29
 57/62 A kérdező kommentje:
Akkor te és a családod jó emberek vagytok... :) ez jó dolog...vehetnének példát rólatok...
2015. ápr. 1. 18:31
 58/62 anonim ***** válasza:
És akit nem ismersz, az nem lehet jó ember? Például egy determinált, ambíciózus, intelligens egyetemista vagy egy öreg, már-már léte vége felé tengődő, jószándékú bácsika is lehet jóindulató, itt most nem az élősködő emberekre gondolok, mert hidd el, azok az én környezetemben is burjánzanak! Ennyi erővel akkor Téged sem fog senki becsülni se felsegíteni az utcán, kivel még egy szót sem váltottál. Fiú vagy lány vagy?
2015. ápr. 1. 18:31
 59/62 A kérdező kommentje:
Majd ha beszéltem az illetővel,és megismerem közelebbről ,eldöntöm,hogy jó e vagy rossz... Hidd el,én nem várom el,hogy segítsenek az utcán ha elesnék vagy bármi,mert úgyse segítenének max ha szerencsém lenne,történne valami csoda,és odateleportálódna egy jószándékú ember akinek meghálálnám egyszer a segítségét. :D de mondom,ehhez csoda kéne... egyébként lány vagyok.
2015. ápr. 1. 18:34
 60/62 anonim ***** válasza:
100%
A vadászat nem állatkínzás, hanem az állományszabályozás egyetlen módja. Ha nem lenne, akkor a veteményt a vadak zabálnák fel, az állomány elkorcsosodna és a túlzott vadsűrűséget aztán fertőzések és éhinség tizedelné meg.
2015. ápr. 1. 18:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!