Az állatkínzásért miért nem jár annyi mint az emberölésért?
Minden ember állatkínzó, én is, meg te is, meg az ultraállatvédő is, akinek a jajj de cuki kiscicája megzabálja a ritka madarakat.
Lényegében az egész fajunkat halálra kéne ítélni ahhoz, hogy ne legyenek állatkínzók. A világon nem csak kutyák, macskák és lovak léteznek, de az "állatvédők" tudata csak ezekre terjed ki. :D
Amúgy maguk az állatok is játékból szoktak kínozni más fajokat. Ez egyáltalán nem az ember sajátossága. (Pl. érdekes videó, amikor a mosómedve betévedt a csimpánzokhoz.)
Drága Kérdező, Én épp tegnap fejeztem be iskolám által organizált, s általam vezetett állatvédelmi project lebonyolítását, melynek során azt a privilégiumot is élvezhettem, miszerint állatmenhelyre látogathattam, s lakói életéről rengeteg olyan bennfestes információt tudtam meg, mely igazi unikumnak számít. Azonban a fennr említett helyen olyan sanyarú körülmények között kénytelenek tengetni napjaikat, hogy határozottan azt mondom, ha bármiféle intenciód van eme élőlények sorsának javítására, életszínvonaluk növelésére, a lokális menhelyen kérvényezd az önkéntesmunka lehetőségét!
Mindazonáltal soraid tiszta tükröt tartanak a következtetés felé, miszerint még nagyon fiatal vagy, az állatok életkondícióinak növelésére irányuló szándékod dicséreres, azonban a 'rizsszemű tetvek' kommented akkora parasztság, hogy erősen valószínű, mégiscsak gyökér vagy!
Én sem tennék különbséget, ugyanis azt gondolom, hogy aki képes egy védtelen, nála gyengébb állatot megkínozni, az egy emberrel is megtenné, ha nem tartana a következményektől vagy ha biztos lenne benne, hogy az adott ember nem tud visszaütni, védekezni.
Tudományosan bebizonyították, hogy a legtöbb szociopata gyilkos/bűnöző kisállatokkal kezdte a "pályafutását"
Jajj már, vedd be a nyugibogyóidat kérdező. Miért értekesebb egy kutya vagy macska élete, mint mondjuk egy csirke vagy disznó élete? Ne legyünk már ekkora hipokraták.
Mellesleg még mindig nem írtad le mit értesz állatkínzás alatt. Pl. megkötve tartott kutya?
És mi van azokkal a szülőkkel, akik folyton bezárva tartják a saját gyereküket? Vagy akik egy egész életen át kalitkában tartanak madarat? Vagy terráriumban egyebet?
Ez egyik miért elfogadott, a másikra pedig miért néznek gyilkos tekintettel?
Puszika Cicuka!;) Mint Te is biztosan tudod, ismeretes, hogy a szokincs nem feltetlenul mutatja a beszelo intelligenciajat-Eltolcsy Gyorfy is egy seg...fej, megis gyonyoruen, artikulaltan beszel. Mellesleg nem magyar az anyanyelvem, de mar 15 eve itt elek, muszaj volt megtanulnom ilyen szinten hasznalni, kiejteni.
Viszont ahhoz igenis koze, ki mennyire fog komolyan venni- Te letetvezed oket, de megsertodsz, ha legyokerezlek emiatt? Cicukam, mar tenlyeg vezesd le az energiaidst egy allatmenhelyen, meg hasznos munkat is vegezhetsz, a tarsadalom hasznaea valhatsz. Mellesleg ha nem hiszed el Nekem, mekkora differencia van ket beszedstilus komolyan vetele kozott, hasonlitsd ossze a Bézbózütős Gabikát egy professzoréval, függetlenül az általuk megemlített témáktól.
Puszika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!