Az állatkínzásért miért nem jár annyi mint az emberölésért?
Figyelt kérdés
Vagy több....-.-2015. márc. 31. 20:53
11/62 anonim válasza:
Lehet lepontozni, de én abszolút nem teszek különbséget élet és élet között. Pont.
12/62 anonim válasza:
Egy szép és aranyos kiskutyát,vagy egy csúnya,gonosz bácsit mentenék-e ki egy égő házból? Ezen én is elgondolkodnék:D
14/62 anonim válasza:
Tartok attól, hogy a társadalom szemében az állat sosem lesz több egy eszköznél, amelyet az ember kénye-kedve szerint használhat, eldobhat, kínozhat, mer' az úgyse' érez. Szeretném látni, hogy az állatkínzók valóban megbűnhődnek, a szemet szemért-elvet lenne ideje újra követni. Mellesleg én is a kutyát hoznám ki a égő házból, ő ránk van utalva. Az ember boldoguljon egyedül, ha már úgyis mindenhatónak képzeli magát.
15/62 anonim válasza:
Ok, ok de akkor azt nem értem, miért nem ítélnek életfogytig börtönre mindenkit aki megvesz egy rovarirtó aerosol-t vagy hangyacsapdát, azok is állati életek, nem?
16/62 anonim válasza:
Nem, te egy debil vagy...
Minden élet ugyanannyit ér természetesen, viszont te ember vagy. Kiirthatod a poloskákat, rovarokat, ehetsz olyan állatot, amilyen neked jólesik, viszont szórakozásból, élvezetből nem bánthatod, kínozhatod.
Nekem ezt jelenti embernek lenni.
17/62 anonim válasza:
Most erre a videóra gondolsz ami a napokban történt?
Egy magyar focista belerúgott egy kutyába direkt
18/62 anonim válasza:
Nem gondoltam semmire, csak megállapítottam, hogy debil vagy. Szövegértés... a videót láttam már ötezer helyen, de most mit akarsz mondani?
19/62 anonim válasza:
nem ugyanolyan súlyú?ezt kb ki dönti el?én is állat védő vagyok az emberre teszek nagyot.
az az értékes amiből kevés van nem? az arany is értékesebb a műanyagnál például.egyetlen emlősből sincs annyi mitn az emberből. akkor mért értékesebb? fk logic...
20/62 anonim válasza:
Kérdező, akkor te egész kínát halálra ítélnéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!