Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az állatkínzásért miért nem...

Az állatkínzásért miért nem jár annyi mint az emberölésért?

Figyelt kérdés
Vagy több....-.-
2015. márc. 31. 20:53
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
27%
Lehet lepontozni, de én abszolút nem teszek különbséget élet és élet között. Pont.
2015. márc. 31. 21:59
 12/62 anonim ***** válasza:
28%
Egy szép és aranyos kiskutyát,vagy egy csúnya,gonosz bácsit mentenék-e ki egy égő házból? Ezen én is elgondolkodnék:D
2015. márc. 31. 22:04
 13/62 anonim ***** válasza:
Mert az állat életben marad.
2015. márc. 31. 22:05
 14/62 anonim ***** válasza:
40%
Tartok attól, hogy a társadalom szemében az állat sosem lesz több egy eszköznél, amelyet az ember kénye-kedve szerint használhat, eldobhat, kínozhat, mer' az úgyse' érez. Szeretném látni, hogy az állatkínzók valóban megbűnhődnek, a szemet szemért-elvet lenne ideje újra követni. Mellesleg én is a kutyát hoznám ki a égő házból, ő ránk van utalva. Az ember boldoguljon egyedül, ha már úgyis mindenhatónak képzeli magát.
2015. márc. 31. 22:29
 15/62 anonim ***** válasza:
74%
Ok, ok de akkor azt nem értem, miért nem ítélnek életfogytig börtönre mindenkit aki megvesz egy rovarirtó aerosol-t vagy hangyacsapdát, azok is állati életek, nem?
2015. márc. 31. 22:32
 16/62 anonim ***** válasza:
90%

Nem, te egy debil vagy...

Minden élet ugyanannyit ér természetesen, viszont te ember vagy. Kiirthatod a poloskákat, rovarokat, ehetsz olyan állatot, amilyen neked jólesik, viszont szórakozásból, élvezetből nem bánthatod, kínozhatod.

Nekem ezt jelenti embernek lenni.

2015. márc. 31. 22:36
 17/62 anonim ***** válasza:

Most erre a videóra gondolsz ami a napokban történt?

Egy magyar focista belerúgott egy kutyába direkt

[link]

2015. márc. 31. 22:38
 18/62 anonim ***** válasza:
Nem gondoltam semmire, csak megállapítottam, hogy debil vagy. Szövegértés... a videót láttam már ötezer helyen, de most mit akarsz mondani?
2015. márc. 31. 22:41
 19/62 anonim ***** válasza:
4%

nem ugyanolyan súlyú?ezt kb ki dönti el?én is állat védő vagyok az emberre teszek nagyot.

az az értékes amiből kevés van nem? az arany is értékesebb a műanyagnál például.egyetlen emlősből sincs annyi mitn az emberből. akkor mért értékesebb? fk logic...

2015. márc. 31. 22:50
 20/62 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, akkor te egész kínát halálra ítélnéd?
2015. márc. 31. 22:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!