Miért nem adóztatják meg a sok nőtlen/hajadon jól kereső karrieristát?
Figyelt kérdés
Szerintetek is be kéne vezetni egy bizonyos életkor felett, szingli vagy facér adót azoknak akiknek xFt-nál több az éves jövedelmük?
Szerintem nagyon keményen meg kéne adóztatni az ilyeneket.
2015. márc. 25. 11:22
1/19 anonim válasza:
Szerintem meg nem kéne. Nehogy már kötelező legyen házasodni és gyereket vállalni. Nem mindenki igényli. Nem azt kell büntetni, aki jól tanult, tehetséges és életrevaló. Inkább a szíjjűrtó és focista haverjaitól kéne elvenni, amit lehet. Na meg persze a vidához hasonlóktal. Inkább velük kéne foglalkozni, nem pedig azokkal, akik próbálnak boldogulni. Ha nem akar családot, akkor szíve joga visszautasítani azt. Inkább, minthogy verje őket vagy igyon, elcsavarogjon mellőlük.
2/19 anonim válasza:
Szerintem meg ne sumákold el a reggeli gyógyszert, nem tesz jót.
3/19 anonim válasza:
Volt nekünk egy progresszív jövedelemadónk és erős gyermektámogatás. A karrieristákat lényegében ez adóztatta meg, de akkor legközelebb nem a Fideszre szavazol.
4/19 anonim válasza:
Te mekkora egy irigy dög vagy.Most mindenki csináltassa fel magát vagy csináljon gyereket,akkor is,ha nem talál értelmes társat?! Mindegy kivel,csak szaporodjon? Nem a jól kereső karrieristákkal van a baj,hanem a sok ingyenélő ciguból és 5 kölykös iskolzatlan munkakerülővel,akik csak a segélyre szülik a sok utódot. Na azoktól vonnám meg. Én inkább a te félékre vezetném be a hülyeség-adót és tiltanám a szaporodását. Mert csk még eggyel de*eneráltabb generációt fog szülni a világra.
5/19 anonim válasza:
Én a hülyeséget adóztatnám meg. Fél év alatt kifizetnénk az államadósságot.
6/19 anonim válasza:
Miért kellene?
Egyébként már most is több adót fizetünk, mint akiknek gyerekük van.
Szóval le lehet akadni!
7/19 anonim válasza:
Senki nem házasodna meg amiatt, hogy ne vessenek ki rá adót.
Inkább dolgozna feketén, és minden pénzét kimenekítené az országból.
8/19 A kérdező kommentje:
"Miért kellene?"
Talán azért, mert az ilyenek miatt vesznek ki az emberi értékek. Az ilyenek miatt lett isten a facebook és az okostelefonok. Az ilyenek miatt élnek a mai fiatalok virtuális világban. Na és ezek szavaznak a fideszre
2015. márc. 25. 11:45
9/19 anonim válasza:
A Fidesz szavazói nem ezek.
Miért is lennének?
Főleg, hogy az ötleted is a Fidesztől származik.
10/19 anonim válasza:
Hát ha vannak olyan "emberi értékek", amelyek holmi Facebook meg okostelefonok miatt veszélybe kerültek, azok akkor meg is értek a pusztulásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!