Vajon a magyaroknak mikor jön meg az eszük, hogy ne a Fideszre és ne az MSZP-re szavazzanak?
,,a jobbik mit kezdene a nyugdíjrendszerrel?''
A volt rendszer kommunista diktátoraitól és bűnöseitől elvennék a prémium nyugdíjat, és a felső korlátot nyugdíjba lecsökkentenék, az alsót meg emelnék, csak azzal a pénzel való gazdálkodás segíthetne a nyugdíjasokon amit most rájuk költenek. Nekem nincs időm ezzel foglalkozni, de ha a maximum nyugdíjat 500.000 re csökkentenék, és a spórlásból meg a minimumot emelnék, interneten ha érdekel a téma adatok megvannak, kitudod számolni mennyire tudnák növelni a nyugdíj minimumot. Én is kíváncsi lennék rá.
"interneten ha érdekel a téma adatok megvannak, kitudod számolni mennyire tudnák növelni a nyugdíj minimumot. Én is kíváncsi lennék rá."
Lehet, h akár kemény 100 Ft-ot is tudnának így emelni...
Én írok kitalációkat? Hát jó, lássuk:
Nincsenek 500 ezres nyugdíjak. A legtöbb 250 ezer körül lehet, és ebből sincs sok. Tehát, ha te 500 ezerig akarod csökkenteni, akkor a megtakarításod egész pontosan 0 Ft.
Kiszámoljam azt is, h ebből mennyit tudsz majd emelni, vagy az megy magadtól is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!