Van rá esély, hogy az MSZP-DK jelöltje nyer Tapolcán?
Én igazából LMP-s vagyok, de tudom, hogy itt semmi esélye sincs a pártnak, pedig szimpatikus a jelöltjük.
Szeretném már, hogy bomoljon a Fidesz-Jobbik rendszere, egyiket sem akarom, hogy nyerjen. Különösen a Jobbik nem.
Sajnos a közvéleménykutatások ennek a két pártnak kedveznek. :(
Nem valószínű.
Tapolcán a jelenlegi polgármester is Jobbikos.
A jobbikosnak mondom, hogy onnan gondolom, hogy a Jobbik a Fideszhez hasonló kormányzást akar megvalósítani.
Nem voltak még kormányon, de a Jobbiknak jelen van a közéletben, bent vannak a parlamentben, képviselői nyilatkoznak, ebből jól le tudja szűrni az ember, milyen a gondolkodásuk. Még több kelet, még kevesebb nyugat, még több szabadságharc, még nagyobb populizmus, indulatok keltése, még több felesleges szabályozás, kétszínűség, stb.
Szerintem ezeket a folyamatokat a visszájára kell fordítani, nem pedig megszavazni még egy hasonló szemléletű pártot.
Annyiban igazad van, hogy azt például nem láthatjuk előre, hogy milyen korruptak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!