Engemet jobboldali, kereszténykonzervatív emberként mélységesen felháborított. Szerintem nem csak engemet sértett, hanem csomó más keresztény érzületű nemzet és hívőtársamat a mai akciója. Nem mintha szoci szavazók lennénk, alapból nem szimpatizáltunk velünk, de ezzel az akciójával még jobban élezte az amúgy is feszült viszonyt a két tábor között. Az, meg hogy pártja nem rakja ki magából, hanem továbbra is tartogatja, hallgatólagos beleegyezést jelent tettébe.
Engem leszívesebben hozzád vágnék egy helyesírási szótárat....
Amúgy mi van ha valaki Ateista-Liberális, akkor őt nem sérti a feltámadási körmenet a városban?
2015. márc. 23. 21:14
2/19 anonim válasza:
Bár én egyik sem vagyok a felsorolt listából, de ennél ezerszer nagyobb bajok vannak jobb meg baloldalon is, (az utóbbi ~25-26 év országvezetését nem is említve) minthogy ez elérje az ingerküszöböm.
2015. márc. 23. 21:17
3/19 anonim válasza:
Visszataszító amit csinált, bár nem tudom a keresztényke miért hisztiznek mindig mindenen ami érinti őket, miközben az összes meleget elnyomják. Az meg hogy ítélkezni, mert nem rakták ki a pártból emiatt, hát nem tudom miután a fideszben olyan tagok vannak akik megmondták, hogy az ember annyit ér amennyi pénze, meg hogy simán meg lehet élni havi 47 ezerből, és Deutsch-ra még nem is céloztam aki életében nem ejtett ki a száján olyan mondatot amiben nem volt káromkodás, sértés mocskos szó, vagy nézzük a mélyen tisztelt Kövér Lászlót akit nem zavar az uniós zászló kihajítása a Parlamentből, de a baloldaliakat kötélen szeretné látni, tényleg miért is tűrjük meg a Szanyit ebben a tiszta és kifinomult politikai környezetben. (Amúgy az is röhej, hogy egy ma történt dolog miatt várod a pártból való kizárását nem tudom melyik párt zárná ki aznap a vezetőségi tagját bármit is tett, ennél tovább tart bármit is kivizsgálni, bár persze nem fogják kizárni, de ezt előre döntötted el.)
2015. márc. 23. 21:18
4/19 anonim válasza:
Nem csak feltörte valaki a Facebook fiókját és így próbálta meg kompromittálni? Szerintem még Szanyi sem hülye ennyire.
2015. márc. 23. 21:23
5/19 A kérdező kommentje:
Na ez itt a probléma, és az olyan melegekkel van probléma, mint te. Ki zárt téged itt táborba, börtönbe? Senki. Ki vette el a jogaidat? Senki. Hogy nem házasodhatsz? Ez az, amiért meg vagy fosztva a jogaidtól? Ember mutass már olyan helyet, ahol kevesebb pénzt kapsz? Vagy mert nem mehetsz be, mert meleg vagy? Mi a francról beszélsz? Milyen jogok nincsenek meg nektek? Miben nyom el téged a társadalom? Kérlek fejtsd ki!
Engemet az zavar, hogy ha valaki a menórát rozsdás gyertyatartónak csúfolja, Mózest meg skizofrénnek, Talmudozik, pedofil rabbizik egyet a névtelen jobboldali politikus vagy szavazó, vagy nem áll fel a rabbira való emlékezéskor egyből antiszemitizmussal, zsidóellenességgel vádoljátok az illető, de ha a keresztényekbe rúg nyíltan a vezető balos vagy liberális politikus, akkor csak a véleményét fejezte ki, amivel meg nincs probléma ... Befejezhetnétek ezt a kettős mércét.
2015. márc. 23. 21:23
6/19 A kérdező kommentje:
Szanyi már máskor is tett ilyesmit, rádióadásban mucsai parasztozott, OGY ülésen mutogatott, TV-ben nácizott meg székelyezett. Tőle sajnos megszokott az ilyesmi, nem értem, hogy miért politizálhat az ilyesmi.
2015. márc. 23. 21:25
7/19 anonim válasza:
El vagy tájolva fiacskám nem vagyok meleg csak értelmes ember és nem a társadalom általi elnyomásáról beszéltem hanem a mélyen tisztelt és kedves keresztény emberek által, akik nem veszik emberszámba és megtagadják tőle a családhoz való jogát. Amúgy megkérdezném ,hogy ettől a megjelent képtől te kevesebb pénzt kapsz valahol vagy nem mehetsz be valahova? Mert ez az érvelésed, miközben a melegekről százával jelennek meg sértő képek, vélemények szóval neked kéne ezen a kettős mércén elgondolkodni, hogy a melegeket lehet szidni, de a csodálatos egyházadat azt tilos. És szóba sem hoztam semmi zsidót vagy bármi hasonlót, ugyanannyira zavaró számomra bármelyik vallás megsértése, és a kulcsszó a bármelyiken van, mert a keresztények jellemzően nem ennyire bátortalanok ha másik vallásról van szó s nem a sajátjukról :D
2015. márc. 23. 21:29
8/19 anonim válasza:
# 5/6 Időpont ma 21:23
A házasság miért is ne illethetné meg őket? Nem a templomi, az nemizgat. Ez jogsérülés. Kérdezd meg egy ügyvéd ismerősödet mennyire más a házasság és a "bejegyzett élettársi kapcsolat" jogilag. Mert nem csak megnevezésében különbözik.
A többesszámozás meg nagyon gáz, pláne T/2-ben könyörgöm! Másra nem jó, mint feszültséget szítani, hogy "jajj, x-re és y-ra nem gondoltam, miért vette magára??"
Engem a menóra sem érdekel, meg a biblia sem. De a vallás ilyen szinten már egy másik témakör.
2015. márc. 23. 21:31
9/19 anonim válasza:
És nem igazán reagáltál, hogy Deutsch, Kövér vagy Lázár mi jogon politizál ha ennyi miatt ki kéne zárni valakit, ja hogy ők nem a keresztényeket sértegetik hanem kompletten minden baloldali érzelmű embert az más én kérek elnézést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!