Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szanyi Tibor mai alakításáról...

Szanyi Tibor mai alakításáról mi a véleményük az itt levő MSZP-seknek, balosoknak, liberálisoknak?

Figyelt kérdés

[link]

Ezek után is tartotok a "haladó" pártotokkal ?

Engemet jobboldali, kereszténykonzervatív emberként mélységesen felháborított. Szerintem nem csak engemet sértett, hanem csomó más keresztény érzületű nemzet és hívőtársamat a mai akciója. Nem mintha szoci szavazók lennénk, alapból nem szimpatizáltunk velünk, de ezzel az akciójával még jobban élezte az amúgy is feszült viszonyt a két tábor között. Az, meg hogy pártja nem rakja ki magából, hanem továbbra is tartogatja, hallgatólagos beleegyezést jelent tettébe.

2015. márc. 23. 21:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Keresztyén ország vagyunk, itt a keresztyéneket ne sértegesse senki!!!
2015. márc. 23. 22:11
 12/19 anonim ***** válasza:

vagyunk a fenet.

amugy ez a kep minden csak nem sertes.

2015. márc. 23. 22:30
 13/19 A kérdező kommentje:

A zsidók úgy jöttek ide, ahogy mondtam: ha őket éri valami kritika, egyből védelmükre sietnek, keresztényeket meg nagy ívben letojják.

Minek kellene melegházasság és gyermek örökbefogadás részükre ?

A bejegyzett élettársi kapcsolatra néhány eltéréssel a házasságra vonatkozó szabályokat kell alkalmazni. A legfontosabb különbségek, hogy a bejegyzett élettársak nem vehetik fel egymás nevét, nem fogadhatnak közösen örökbe és nem vehetnek részt mesterséges megtermékenyítésben.

Régi vágású és konzervatív vagyok. Nem utálom a melegeket és más LMBT-seket, tolerálom őket, de egyébként tőlük és házasságuk gondolatától borsózik a hátam. És akkor mi van ? Egyből látens leszek ? Ilyen logika alapján aki undorítónak találja a pedofilokat vagy fikazabálását, az látens pedó vagy fikazabáló ?

Szerinted milyen érzések kavarogtak Bajnaiban ezen a videón?

http://www.youtube.com/watch?v=hQkn1xA0rLg#at=85

A dicső, vonagló, homoszexuális hősünk tánca a színpadon, csodálatos és kulturált nótánkra nyilvánvalóan nem nyűgözte le, ellentétben a körülötte ülőkkel. A háta közepére sem kívánta az egészet és ezt nagyon rosszul leplezte. Rá volt írva az arcára. De hát aki szavazót és pénzt akar nyerni, annak hirdetnie kell az ilyen vadliberális mocskot. Mi, konzervatívok, nem akarunk senkit megégetni, csak emberi kereteket akarunk a társadalomban.

Gordon egy keresztény, konzervatív, múltban élő, bigott, náczifajú szörnyeteg! Égesd meg! Égesd meg! Máglyára Gordont és az összes keresztényt!

A "homofóbiám" a vallásosságomtól függetlenül van, nem lehet azzal mit kezdeni. Azt azonban talán nem kell ecsetelnem, hogy a homoszexualitás gyakorlata - férfi szemszögből tudok nyilatkozni - egy heterónak visszataszító, olyasmi, mintha valaki túrná az orrát, s megenné amit talált. Sajnálom, ez van, ez nem nagyon fog megváltozni.

Amit nem szeretünk az az ezzel való kérkedés, a coming out - ok, az egész .uzipropaganda. Hány ismert homokos volt a közéletben, ott volt szegény Antal Imre, egy ország szerette, rettentő tehetséges és népszerű ember volt, soha nem hallottam senkit, hogy szidta volna a szexuális irányultsága miatt, holott tudható volt róla.

Én csak azoknak szólok be, akik erőszakosan hirdetik irányultságukat, ha magánirányultságú beszélgetés során jön elő, azzal nincs baj, csak azzal, ha boldognak, boldogtalannak hirdeti másságát ill. hozzá akar nyúlni a hagyományainkhoz, bemocskolni akarja őket.

2015. márc. 23. 22:54
 14/19 anonim ***** válasza:

"hozzá akar nyúlni a hagyományainkhoz, bemocskolni akarja őket."

Ki akar a Te hagyomanyaidhoz nyulni? Nem ertem a logikadat. Egy homokos sem kenyszerit rad semmit. Akkor te milyen alapon kenyszeritesz barmit is a homokosokra?

2015. márc. 23. 22:58
 15/19 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Amúgy mi van ha valaki Ateista-Liberális, akkor őt nem sérti a feltámadási körmenet a városban?"

A "liberális" nem éppen az elfogadásról szól? A szabad vallásgyakorlás (avagy szaad vallás-nem-gyakorlás) mióta jelenti azt, hogy a másik ember vallását gyalázzuk?

"Nem csak feltörte valaki a Facebook fiókját és így próbálta meg kompromittálni? Szerintem még Szanyi sem hülye ennyire."

Ha eddig így gondoltad, akkor van egy rossz hírem...

2015. márc. 23. 23:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Ehhez képest én nem szoktam ágáló zsidókat látni, vagy nem nagyon láttam még zsidót habzó szájjal Jézust meg Istent vagy Jahve-t dicsőíteni és azt hirdetni hogy mindenki más elkárhozik, ezzel szemben ez nem is egyszer előfordult már katolikussal, szóval a személyeskedéssel sehova nem jutunk, felesleges idekeverni a zsidókat. Nem mondta senki rád hogy látens vagy, de örülök az újabb személyeskedésnek nagyszerű érvelési technika hogy nem reagálunk a mondanivalóra hanem elferdítjük és totál máshogy értelmezzük, gratulálok ön egy igazi konzervatív keresztény polgár (ez csak irónia se a konzervatívokat se a keresztényeket nem szeretném megsérteni, mindkét csoport tud fontos értékeket képviselni). Mi köze Bajnai érzelmeinek az egészhez? Ha mondok egy melegbarát politikust akkor megnyertem a vitát? Segítek amennyire neked homofóbiád van pont annyira van rengeteg embernek vallásfóbiája, főleg mióta a papok mise helyett prédikálnak bizonyos pártok mellett. Engem inkább ez undorít nem az, hogy a melegek házasodhatnának. És ez, hogy úristen meztelen kép bibliával meg kereszt alakú fanszőrzettel emiatt agonizálni pont olyan propaganda mint a budapest pride. Az meg hogy más nem tölthet fel ilyen képet szerinted bőven belefér a vallásos irányultságod erőszakos hirdetésébe. Amúgy milyen dicső hagyományt rombolnak le a melegek ezt szabad kérdeznem?
2015. márc. 23. 23:10
 17/19 anonim ***** válasza:

Fordítva ültök a lovon.

Létezik emberség is a világon, ami azt jelenti, hogy tiszteletben tartjuk a másik világnézetét.

Akiben nincs tisztelet, az ne várja, hogy vele szemben tiszteletet tanúsítsanak, mert általában ez szokott lenni.

Különböző világnézetű emberek békében meglennének egymás mellett, ha az ilyen szanyi-félék nem provokálnák a másikat.

Van, aki csak rombolni tud, építeni nem.

2015. márc. 23. 23:51
 18/19 anonim ***** válasza:

"A "liberális" nem éppen az elfogadásról szól?"

Azert ez igy tul egyszeru. Elfogadom azt a jogodat hogy kereszteny legy, de ettol fuggetlenul meg magamra nezve nem tartom kotelezonek a te vallasod eloirasait, negativ velemenyem van rola es el is mondom.

"A szabad vallásgyakorlás (avagy szaad vallás-nem-gyakorlás) mióta jelenti azt, hogy a másik ember vallását gyalázzuk? "

A vallasgyalazas egy nagyon keplekeny fogalom. Ha en azt mondom hogy nincs isten, az mar egy kereszteny szemeben vallasgyalazas, egy lokott muszlim meg le is gyilkolna erte. Viszont szolas es velemenyszabadsag van, az allam es a vallas el van valasztva egymastol, es nem a vallasosok mondjak meg hogy mirol mit gondolhatok es mondhatok. Szamomra a fenti kep semmi kulonos dolgot nem jelent. Ha a vallasosokat serti akkor nagyon egyszeru vedekezniuk ellene: nem kell nezni.

2015. márc. 24. 07:19
 19/19 anonim ***** válasza:

"Különböző világnézetű emberek békében meglennének egymás mellett"

Nem igaz. A vallasok nagy resze termeszetenel fogva invaziv, terjeszkedni, teriteni akar. Ha behuzzuk a fulunket-farkunkat azt veszuk eszre hogy a vallas rank kenyszeritette a szabalyait, holott nem is vagyunk vallasosak. Lasd vasarnapi nyitvatartas.

Egy lepest sem szabad hatralni veluk szemben, meg kell erteniuk hogy a XXI. szazadban nincs joguk nekunk megszabni hogy mit gondolhatunk es mondhatunk.

2015. márc. 24. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!