Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szanyi Tibor székely zászló...

Szanyi Tibor székely zászló minősítéséről mit gondolnak az MSZP-sek?

Figyelt kérdés
2014. nov. 30. 22:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szanyi az MSzP Deutsch Tamása :)
2014. nov. 30. 23:02
 2/14 anonim ***** válasza:

Az MSZP szavazók általában idősek.

Nem ismerik a székely zászlót, nem tudják mi az.Ők a történelmet egy kicsit másként tanulták, mint mi.Egy más korban, más rendszerben szocializálódtak.

Ne legyünk rájuk dühösek ezért.

2014. nov. 30. 23:03
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Miért,mit mondott?Mert ha azt,hogy egy modern giccses kreálmány mindenféle történelmi hagyomány nélkül akkor igaza volt.Annyit ér kb.mint a székely himnusz.
2014. nov. 30. 23:04
 4/14 A kérdező kommentje:

23:04-es, Te milyen nemzetiségű vagy? Mert hogy nem magyar, az tuti. Ennyire hungarofób választ ma még nem olvastam ...

Nem tudom eldönteni,hogy a válaszod egy hatalmas provokáció előkészületét takarja, vagy egy talpnyaló vagy, vagy tényleg szó szerint gondolod,amit leírtál. Ha a legutóbbi, akkor nem kívánok neked semmi jót.

2014. nov. 30. 23:07
 5/14 anonim ***** válasza:
A birkamenetesek 40-50 év és attól felfele.
2014. nov. 30. 23:08
 6/14 anonim ***** válasza:
61%

a ballibek olyan szinten internacionalisták, hogy határon belül és határon kívül is antimagyarok!

határon belül is kívül is csak az idegen a szép nekik!

szanyi facebook böfögése erről szólt!

2014. nov. 30. 23:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

3-as! Nem rossz szándékkal írom, de olyan dolgokról alkoss véleményt amivel tisztában vagy. Egyrészt mivel butaság, másrészt mert több százezer magyart sértesz meg vele. Ha a székely zászló történelmiségével kapcsolatban ajánlot figyelmedbe ezt a cikket:

[link]

A mai székely zászlót az 1600 körül élt Székely Mózes zászlajáról mintázták.

2014. nov. 30. 23:12
 8/14 anonim ***** válasza:
MSZP-sek tosznak rá, szélsőséges kommunisták
2014. dec. 1. 00:26
 9/14 anonim ***** válasza:
16%
Egy cikk a székely zászlónak nevezett kreálmányról.Hatalmas hagyományai 2004-ig nyúlnak vissza. [link]
2014. dec. 1. 12:34
 10/14 anonim ***** válasza:
53% olvasd el a cikkedet mégegyszer, vagy azt a cikket amit én linkeltem neked. 1600 valamikor szinte ugyanaz a kék-sárga félholdas-csillagos zászló létezett már.
2014. dec. 1. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!