Vajon a magyaroknak mikor jön meg az eszük, hogy ne a Fideszre és ne az MSZP-re szavazzanak?
Azon még nem gondolkoztál el esetleg hogy ez az egész csak egy színház?A média előtt úgy tesznek mintha egy kanál vízben megtudnák egymást fojtani igazából pedig minden hétvégén berugnak együtt valamelyik kocsmában
"A hívei pedig Eu és multiellenesek."
Ki az a csökkent értelmű aki képes lenne egy nem Eu és multiellenes pártot támogatni? Az ilyet ki kell végezni.
Inkább a magad fajtát. Pont az ilyenek végett nem szavaznának sokan a jobbikra.
Áruld már el nekem okoska, hogy multik nélkül hol dolgoznának az emberek? Nem lehet mindenki közmunkás vagy vállalkozó.
Aki meg eleve olyat ír, hogy valakit a politikai nézetei miatt ki kellene végezni, hát... azt kellene kivégezni!
De most komolyan, mekkora sötét tirpák paraszt vagy már, ember?
Meg ez az agyatlan EU, meg multi ellenesség... ha jártál volna iskolába, meg tájékozódnál egy kicsit a világról, meg a társadalom fejlődéséről, akkor nem ragadtál volna le egy 6éves hü*yegyerek szintjén. Az EU nélkül a pic*ába se lenne ez az ország, no meg még egy jópár ország. Mehetnél dógozni a bányába napi 500 forintért, te gyökér.
Majd mink, magyarok, jól gatyába rázzuk ezt a világot! Maj mink megmutassuk, hogy a tanulatlan tuskóké a világ! Mindegy, te ezt úgyse fogod fel, menj, igyál még1 kört.
Gyökér!
Mondjuk értem én a magadfajtát is: ha már építeni nem tudsz (mert hü*ye vagy), akkor legalább rombolj.
Javasolnám, hogy inkább mássz vissza egy fára a brazil őserdőben, oszt vinnyogjál ott a többi állatnak.
Mondjuk az Unió előtt is megvoltunk, de a Jobbik nem mondta hogy kilép belőle, csak az ilyen tanulatlan tuskók szeretnek költeni. Azt mondták tartanak egy mércét hogy mennyit segített, és mennyit rontott az Unió és ennek tudatába népszavazás lenne. Na már most, ha az Unió tényleg annyit segített akkor az abban is megfog mutatkozni.
Nem tudom minek jössz ilyen agresszív hangnemmel, s 6-évesezéssel, de benned se villog az értelem, előző előtti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!