Ezt a magyar lányt miért vádolják antiszemitizmussal?
Semmi antiszemita, Izrael ellenes kijelentése nem volt, csak egyesek beleképzelnek dolgokat.
Mindenre persze, hogy nem tudnék. Hiszen ami nekem ad igazat, az nem "hiteles", ugye? :D
Gázában nincs népirtás, ha lenne, már rég nem lennének ott arabok.
Te ostoba vagy, azért nem feltételeznéd, hogy nincsen közte kézigránát. Nektek, zsidóknak, én jobboldali vagyok, nem zsidó, és nem szimpatizálok a zsidókkal. Próbálom objektíven nézni a dolgokat, míg te érzelmi alapon közelítesz hozzájuk. Ez mindent el is mond rólad.
Mindenre nem is lehet, hiszen minimum több ezer eset történt, amikor zsidó katonák ártatlan civileket öltek meg. Nem hiteles forrás pl. az index, mert az mindig csak a zsidók nézőpontját (és adott esetben hazugságait) közli.
A holokauszt is népirtás volt, mégis vannak még zsidók.
Szerintem a kézigránátos dolog is csak egy újabb zsidó hazugság, de ha mégis igaz lenne, azt is meg tudnám érteni. Ha téged űznének el az otthonodból, vagy az életedre törnének idegen, fajgyűlölő megszállók, te nem próbálnád megvédeni magad?
Ha objektíven néznéd a dolgokat, és nem szimpatizálnál a zsidókkal, akkor nem hinnéd el minden hazugságukat, vagy legalábbis nemcsak azokat hinnéd el feltétel nélkül.
A "nagymagyarságnak" ehhez mégis mi köze? Egyáltalán nekünk magyaroknak mi közünk Palesztinához? Egyébként gratulálok, szerintem kiérdemelted a 2. legelvakultabb zsidó címét az oldalon nnedudgi után (mert már semmi kétség nem fér hozzá, hogy zsidó vagy).
Hogy a témához is hozzászóljak: ennyi erővel pl. ukrán nép se létezik, de gondolom számodra az teljesen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!