Ezt a magyar lányt miért vádolják antiszemitizmussal?
Semmi antiszemita, Izrael ellenes kijelentése nem volt, csak egyesek beleképzelnek dolgokat.
"„2014 Gáza: az áldozatoknak kétharmada civil, több mint 500 gyerek”. Az újságíró szerint, a produkció ezért – ki nem mondva – Izraelt teszi felelőssé."
És vajon ki a felelős ezért? Malájföld?
Nem, hanem a HAMASZ. A Gáza-konfliktusban az ártatlan áldozatokat természetesen sajnálom, de attól még a HAMASZ lő direkt kórházakból, iskolákból.
Ez az oldal meg nettó hülyeség, ennek a dalnak semmilyen antiszemita éle nincsen. Az alaptalan vádaskodásnak éppolyan büntetést kéne kapnia, mint a vádlottnak, ha nem alaptalan.
# 13/13 Időpont ma 12:51
Drága! Értő olvasás. Nem az oldal vádol, hanem egy ingyenes fos újság, fos cikkírója...
"Értőolvasás."
Tudom, hogy nem a zsidó.hu vádol, az "oldal" szót "weblap", "weboldal" értelemben értettem.
# 15/15 Időpont ma 13:02
És _ettől_ miért is hülyeség az oldal?
Így van. Ha én el tudok vonatkoztatni mindenféle érzelemtől ilyen kérdésekben, és objektíven nézem a dolgokat, szerintem másnak is menni fog.
Én sem szeretem, ha egy 70 éves tragédiából pénzt akarnak csinálni, de a holokauszttagadást is megvetem. Én is unom, hogy nincs olyan nap, amikor nem hallani holokausztról a tévében, de attól még nem gondolom, hogy a Hamasz az karitatív szervezet. El kéne fogadni a dolgokat úgy, ahogy vannak, nem szépítgetve, nem bemocskolva.
# 16/19 Időpont ma 13:11
Majd még én kérek elnézést, amiért te nem tudsz magyarul...
# 17/19 Időpont ma 13:11
Miért is tették volna? Én is örülnék egy non-PC portálnak, de az Index sem küldi el szó szerint a fenébe a kormányt, vagy annak tagjait ha épp hülyeségeket beszél...
# 18/19 Időpont ma 13:27
Ebben teljes mrétékben egyetértünk, de ez most hogy is jön ide? Antiszemita nem egyenlő holokauszttagadó... (sőt, általában ők elismerik, és éljenzik is a holokausztot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!