Ezt a magyar lányt miért vádolják antiszemitizmussal?
Figyelt kérdés
Semmi antiszemita, Izrael ellenes kijelentése nem volt, csak egyesek beleképzelnek dolgokat.
2015. márc. 6. 22:20
1/39 anonim válasza:
mert idióták, mindent antiszemitizmussal magyaráznak ami nem tetszik nekik
2/39 anonim válasza:
a hülyeség faj, nem, párt és iskolázottság semleges.
hülyék voltak, vannak és lesznek is.
szokj hozzá.
3/39 Koplárovics Béci válasza:
Antiszemita az, akire rámondják... Szimpatikus lány, csak semmi esélye nyerni: túl normális.
4/39 anonim válasza:
Az a baj, hogy Bogi a neve ami az izraeli hadügyminiszter, volt vezérkari főnök, Mose “Bogi” Jaalon becenevével egyezik meg. De ha akármi más lenne, pl Moci, akkor Netanjai pincsikutyájának nevével egyezne meg. Mindenképpen antiszenita fúj !! :-P
6/39 anonim válasza:
Csodálkoznak egyesek, hogy az ilyen elmebeteg agymenések miatt lassan senki nem veszi komolyan az antiszemitizmust?
7/39 anonim válasza:
Mert aki Izraelt bírálja vagy a zsidók által leölt palesztinokat sajnálja, az antiszemitának számít.
8/39 anonim válasza:
"Nehéz kiigazodni az összeesküvés elméletekben."
9/39 anonim válasza:
Amennyire én ki tudtam deríteni, ez egy Blikk (vagy inkább Helyi Téma) színvonalú "újság", és annak egy "újságírója" vádolja őt antiszemitizmussal. Innentől kezdve szerintem nem érdemli meg, hogy foglalkozzunk vele.
10/39 anonim válasza:
Egy a "bibi" az , hogy aki a képen van nem az a Csemer Boglárka hanem a másik akinek semmi köze nincs az "ügyhöz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!