Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezt a magyar lányt miért...

Ezt a magyar lányt miért vádolják antiszemitizmussal?

Figyelt kérdés

[link]

Semmi antiszemita, Izrael ellenes kijelentése nem volt, csak egyesek beleképzelnek dolgokat.

2015. márc. 6. 22:20
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Én kérek elnézést, ameddig nem tudsz szöveget értelmezni... épp a két végletet állítottam párhuzamba... -.-
2015. márc. 7. 17:47
 22/39 anonim ***** válasza:
64%

Nem a lányt, hanem a háttérfeliratot, melyek egyike szerint: "2014 Gáza: az áldozatoknak kétharmada civil, több mint 500 gyerek"

Ez ugyanis netto hazugság, azáldozatok FELÉT NÉV ÉS LAKCÍM szerint azonosították, mint a hamsz izzadin al qassam nevû katonai szányának fegyveres terroristáját.

Így a "kétharmada civil" bizony alappal tekinthatõ Izrael ellenességnek.

És bizony ma már legtöbbször Izrael ellenességgel uszítanak a zsid´k ellen, mert a nyílt zsidózás ma már csak a lábszagtól lefelé "trendi".

"El kéne fogadni a dolgokat úgy, ahogy vannak, nem szépítgetve, nem bemocskolva." - így igaz. Pl a kb felét ne írják kétharmadnak.

"a zsido.com is megtehetett volna annyit, hogy a cikk végén 2 mondatban megemlítik, hogy ez hülyeség."

Megtette: mindjárt a címben KÉRDÕJEL van. A végén pedig: "Nehéz kiigazodni az összeesküvés elméletekben." ( Merthogy az izraeli cikk, ami a feliratot kiszúrta, megjegyzi, hogy a " "Bogi" egybecseng a jelenlegi izraeli hadügyminiszter, volt vezérkari főnök, Mose “Bogi” Jaalon becenevével. Ami akár azt is jelentheti, hogy a magyar győztes titokban Izrael mellett foglal állást."

2015. márc. 7. 20:32
 23/39 anonim ***** válasza:
81%
Igen. A Gáza-konfliktusban mikor a civileket sajnáljuk, akkor ne csak a szerencsétlen arab civileket sajnáljuk, hanem azokat a zsidókat is, akiket lerakétáz a Hamasz. A többi csak képmutatás és politika.
2015. márc. 7. 20:38
 24/39 anonim ***** válasza:
Utolsó, sajnáljuk mi őket is, de azért nézz utána, hogy melyik oldalon van több ártatlan áldozat, és mennyivel!
2015. márc. 8. 10:36
 25/39 anonim ***** válasza:
Beköltözik hozzád az egyik rokonod, és a házatokból lövöldöz ki az utcára, lelő pár embert, erre kijön a hadsereg, bedob egy kézigránátot az ablakon, amiben meghal nálatok is pár ember. Ha te úgy érzed, hogy ebben nem ti vagytok a felelősek a halálotokért, akkor viszlát.
2015. márc. 8. 10:50
 26/39 anonim ***** válasza:
Ez tipikus zsidó hazugság. A valóságban gyakran válogatás nélkül bombáznak, követ dobáló gyerekekre lőnek.
2015. márc. 8. 10:58
 27/39 anonim ***** válasza:

Ebben nincs semmi zsidó hazugság, a Hamasz rakétáz direkt kórházakból, iskolákból.

Már ne is haragudj, de elég idióta gyerek lehet az, aki háborús konfliktusban az ellenség katonáját kővel dobálja.

2015. márc. 8. 11:57
 28/39 anonim ***** válasza:

Ha minden olyan esetre mutatsz egy (hiteles) forrást, amikor ártatlan embereket ölt meg az izraeli hadsereg, hogy iskolákból és kórházakból rakétáztak, akkor hiszek neked.

Ha gyerek lennél, és éppen a családod házát rombolná le egy megszálló hadsereg csak azért, mert nem tartoztok a kiválasztott néphez, nem tudom, te mit csinálnál.

2015. márc. 8. 12:02
 29/39 anonim ***** válasza:

Nem keresgetek neked, van kezed, nem? Nem akarom, hogy higgyél nekem, bőven elég, ha én tudom, mi az igazság.

Az izraeli hadsereg meglepően toleráns a Gáza-konfliktusban, 70 éve halogatja az ügyet, mikor véglegesen is le tudná rendezni. Egyetlen keménynek tűnő intézkedésük van, azt a házat, ahonnan terrortámadást hajtanak végre ellenük, vagy ahonnan terrorista kerül ki, lerombolják.

De tudom, téged, ha megdobnak kővel, kenyérrel dobsz vissza, a te házadat lőhetnék arabok, te nem akarnád őket megöletni. Téged dobálhatnak kővel cigánygyerekek, lehet közte kézigránát is, de te hagynád... hagyjuk már, szánalmas vagy.

2015. márc. 8. 12:06
 30/39 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem keresgetsz, mert nem tudnál minden zsidó háborús bűnre magyarázatot találni, és ezt te is tudod.

Az izraeli hadsereg valóban nagyon toleráns, csak időnként szottyan kedvük egy kis népirtásra Gázában.

És bármilyen furcsa nektek zsidóknak, én nem lőnék agyon egy gyereket azért, mert megdobott kővel, és azt se feltételezném, hogy az valójában kézigránát.

2015. márc. 8. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!