Melyik párt áll ideológiailag legközelebb hozzád : FIDESZ, KDNP, Jobbik, MSZP, DK, vagy LMP?
Én az Együttre, vagy az LMP-re szavaznék.
Az MSZP inkább az idős embereket célozza meg, nem azt a modern baloldalt képviseli.
Nem tudom, mi lesz az Együttel, ha 2018-ra megerősödnek, és látok bennük legalább egy 4-5%-os erőt, rájuk szavazok.
Ha nem, akkor az LMP-re.
De az Együttből pl. Szelényi Zsuzsa nagyon szimpatikus számomra.
"Nem leszek népszerű itt a sok szélsőjobbos között, de nem érdekel. :) DK"
Nem csak a "szélsőjobbosok" körében kínos dk-snak lenni. :D
"Amúgy nem tudom miért kell lepontozni azt, akivel nem értesz egyet... A kérdésben a személyes véleményekre volt kíváncsi a kérdező, hát én ezt írtam le. Nem értem miért nem lehet elfogadni ha valaki másképp gondolkodik..."
Ez ilyen oldal, nem tudsz mit csinálni.
És nem csak ebben a kategóriában szokás.
"Igenis hazaszerető ember vagyok, aki fontosnak tarja a nemzetet. Gyurcsányékkal értek egyet sokmindenben, de ettől még ugyanolyan magyar vagyok mint ti."
Nem a pártja akar "egyesült ejrópát" egyébként?
De talán ha gitározni kezdenének mindenki jobban járna.
Mert az ilyen produkciók után sokaknak egy bohócpárt jut az eszébe róluk inkább.
"Akkor én már nem lehetek magyar hazafi? De! Igenis hazaszerető ember vagyok, aki fontosnak tarja a nemzetet. "
Gyurcsányék megakarják szüntetni a nemzetet.
Aki ezt támogatja az nem hazafi, hanem internacionalista.Kb, mint 1989 előtt, csak most vörös zászló, vörös csillag helyett kék zászló és sárga csillag.A lényeg ugyanaz, nemzetellenesség.
Az Egyesült Ajrópában annyi beleszólásunk sem lenne a dolgokba, mint most az LMP-nek a magyar parlamentben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!