Melyik párt áll ideológiailag legközelebb hozzád : FIDESZ, KDNP, Jobbik, MSZP, DK, vagy LMP?
"Szerintem 2015-ben egy pártnak nem ideólógiákat kellene kergetnie, hanem az országnak megfelelő programot írni és ahhoz tartani magát hogy megvalósuljon."
Ideológia nélkül nem tudsz programot írni.
A megírt programod amúgy is beillik valamelyik ideológiába.
A Jobbik.
Mármint, abban, hogy "Isten , haza, család".
Viszont, gazdaságpolitikában már nem annyira szimpatikusabbak.
Ennek ellenére, rájuk szavazok, mert nincs jobb.
Eddig: JOBBIK 9, Munkáspárt 1, DK 1, MoMa 1, tartozkódik 5
(én is JOBBIK-os vagyok)
Nekem az Együtt-PM a legszimpatikusabb de most nem szavaznék rájuk mert nagyon elvannak tűnve szinte semmi nincs róluk, meg valamilyen szinten bizonytalan is vagyok már ebbe.
A Jobbik áll hozzám a legközelebb jelenleg, meg ugye fiatalokból állnak így én nekik adnék esélyt, de ők ugye jobbára csak a nagy magyarsággal jönnek meg a cigány kérdés az ami még nekem nem igazán tetszik. Tudom jól hogy milyenek és hogy amit ők leművelnek az nagyon nem okés, csak ugye ezt nem így kellene megoldani ahogyan azt a Jobbik elképzelné én szerintem.
Az LMP is normális.
A DK hát nem lenne rossz párt csak ugye Gyurcsány már megmutatta magát miniszterelnökként és ugye a vége az lett hogy inkább lemondott, na most ha esetleg megint ő lenne itt a góré kitudja milyen következményei lennének a későbbiekben. Ugye köztudott hogy 2010 előtt a Fidesz keze volt benne sok mindenben hogy lehúzzák az MSZP-t bár a mostani MSZP szerintem nagy kalap túrót nem ér, a mi városunkban is eddig MSZP-s képviselők voltak mind egy szálig, ők normálisak is voltak legalább nem véletlen léptek ki a pártból és folytatták függetlenként, szívem szerint én inkább pártfüggetlen szakértőkre szavaznék.
A Fideszben meg sosem bíztam 2010-ben még nem szavazhattam mert csak a választások után 2 hónappal lettem 18 éves, de akkor sem szavaztam volna a Fideszre az is biztos. Legutóbb meg Együtt-PM-r szavaztam mert akkor ők álltak hozzám közelebb, de ha most kellene döntenem akkor a Jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!