Milyen jövőnk van Magyarországon?
Az a normális gondolkodású embereknek már világos nagyon régóta, hogy a fidesz politikája nagy mértékben növelte a szegénységet, a jövedelemegyenlőtlenségeket, egy csomó stratégiai területről vontak el forrásokat a fideszes honatyák és honanyák és irdatlan mértékűvé duzzasztották az amúgy sem csekély korrupciót. Ennek ellenére még mindig ők vezetik a közvélemény kutatásokat, és a szavazatra jogosultak hol 40 hol 50%-a nem megy el szavazni.
Mögöttük a második a jobbik, amely bármiféle cuki kampányt is folytat ma, legfőképpen a képviselőik és jelöltjeik megszólalásán látszik az, hogy valójában egy antiszemita és rasszista párt. Hol az egyik képviselőjük vizionál zsidómentes Magyarországot, hol a másik irtaná ki a cigányokat. E-mellett a szakmai felkészületlenségük ordít.
Ha az emberek ebben a két pártban tudnak gondolkodni, és egyébként a saját jogaikért nem képesek kiállni, akkor mit várhatunk?
Egy homofób, nőverő, rasszista antiszemita ország vagyunk? Tényleg így van? Élnek normális emberek a hazánkban? Vajon léteznek olyan politikusok, akik nem elmebetegek, mint Vona vagy Orbán, vagy esetleg Gyurcsány?
En meg emlekszem arra amikor a Fidesz helyett anno ugyanez ment, csak az Mszp-vel, meg GYF-el. Az elott meg sorra az epp aktualis kormanyparttal. Ez a jovoben sem lesz maskepp, ha pl a Jobbik jut hatalomra akkor utana oket fogjak ugyanugy szidni az emberek. Ez teljesen partfuggetlen MO-n.
A helyzetunk szerintem nem lesz jobb a kovetkezo 10-15 evben sem, lehet itt miniszterelnok barki.
Milyen helyen élsz Te, hogy verik a nőket, apád veri anyád, vagy Te a feleséged? Hány homokosgyűlölőt ismersz? Az ismerőseid gyűlölik a zsidókat és a feketéket.
Mert én (hozzádképest) elmondhatom, hogy a családomban, az ismerősi körömben sem hallottam nőverőkről, de még az ismerőseim sem meséltek olyat, hogy valakiről hallották, hogy megverte volna. Nem is beszélve a a különböző rasszokról. Soha senkitől nem hallottam rossz szót feketékről, sárgákról, zsidókról.
Kíváncsi vagyok, hogy a Te ismerősi körödben milyen arányban vannak jelen ezek. Én egy megyeszékhelyen élek, lehet, hogy a fővárosban mindenki veri a nőket vagy a falvakban. De, ha így is van, akkor is bízom benne, hogy a normalitás irányába fejlődik az ország.
Én pedig azt javaslom, ha látod, hogy épp egy nőt összevernek, segíts neki, és jelentsd fel, aki ezt teszi!
"Egy homofób, nőverő, rasszista antiszemita ország vagyunk?"
Az emberek egymást is utálják itt, akkor tesznek a másik alá, amikor csak tudnak.
A törvényes utat járó embernek élelemre sem lesz elég a bére,ez 100%
Eddig mérgezett moslékra épp elég volt egy keményen dolgozó ember pénze,eztán arra sem fogja futni.Ilyen jövőre számíthat a becsületes ember.
"Milyen helyen élsz Te, hogy verik a nőket, apád veri anyád, vagy Te a feleséged?"
Ez egy nagyon rossz duma.
Minden ötödik nő olyan családban nőtt fel, ahol az apja verte az anyját1
"A nőket érő erőszak elkövetői az esetek túlnyomó többségében partnerek vagy volt partnerek
A nők elleni erőszakos bűncselekmények 22 százalékát partnerük vagy volt partnerük követte el. A férfiakra vonatkozó hasonló adat 3 százalék volt.
A meggyilkolt nőknek több mint felét (volt) férjük vagy élettársuk ölte meg, Magyarországon a rendőrség adatai szerint pl. 2009-ben a megölt nők 51,2%-át (43 nőt), másik rendőrségi forrás szerint 76%-át (64 nőt) partnere ölte meg.
Magyarországon minden héten legalább egy nőt meggyilkol férje vagy volt férje, élettársa vagy volt élettársa, barátja vagy volt barátja."
"a felnőtt lakosság 39 százaléka értett egyet azzal az állítással, hogy „az országba menedékkérő be ne tehesse a lábát”."
Olvasni kéne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!