Vona Gábor azért ilyen sikeres, mert Orbán volt a mestere?
Be kell vallani, hogy a Jobbik elég sikeres lett.Vona nagy ügyes propagandista.
Szerintem ezt mind Orbántól tanulta, hisz a tanítványa volt, aki később úgymond "átállt a sötét oldalra" és mestere ellen fordult.
Kb, mint Obi-Wan Kenobi meg Anakin Skywalker.
Részben igen. De sok tapasztalatlan, cigánygyűlölő is a híveivé lesz. Nem veszik észre, hogy amit mond, ügyes propaganda, amiből semmit nem tudna megvalósítani.
Nem a nemzet érdekeit nézi, mert akkor nem imádná Putyint.
Mert a pártjának a programja a kisember problémáiról szól. Mindenki magáénak érez belőle valamit. Ezt egyszerűen csak azok tagadják, akik még nem szembesültek pl. egy borsodi lakost érintő problémával (bűnöző romák), vagy akiből a sz@rt is kihajtják a munkahelyén fillérekért.
Meg mit is éreznék magaménak pl. egy mszp programból? Hogy nincs demokrácia? Igen ez tényleg égető, főleg, hogy a hiányát nem is érezzük. Vagy, hogy be kell engedni az országba minden menekültet? Még a magyarnak sincs munka, az ország kapacitása meg szinte arra sem elég, hogy önmagunkat a nullára hozzuk ki költségvetés terén. Nem beszélve arról, hogy kérdéses a beilleszkedésük a nyugati példák alapján. Egyébként akik szerint a Jobbik programja nem kivitelezhető, az írna nekem egyetlen példát arról a kormányról, akiknek a programja egyértelműen kivitelezhető volt, és ez meglátszik az életszínvonalunkon is?
Ha annyira sikeres lenne, már tavaly vitte volna a választásokat, de nem csináltak semmit négy éven keresztül.
2006-2010 között bezzeg tudtak nyomulni az utcán, amikor még nem voltak a bársonyszékekben a kényelmes, milliós fizetésekért.
Amúgy az MSZP és a Fidesz mellett nem túl nagy szám sikeresnek lenni...
Vona azért sikeres, mert a többiek balfa.zok.
Ennyi a nagy titok.
2:
"Egyébként akik szerint a Jobbik programja nem kivitelezhető, az írna nekem egyetlen példát arról a kormányról, akiknek a programja egyértelműen kivitelezhető volt, és ez meglátszik az életszínvonalunkon is?"
Nincs ilyen. De akkor mi a különbség a Jobbik és a többi párt között?
Kérdező, honnan szeded, hogy a személyes tanítványa, meg mestere volt?
Nem is találkoztak azelőtt, nem is ismerték egymást.
Nézz utána!
Ez a star war-s os hasonlat is nevetséges, köze sincs a valósághoz.
Kérdező, te hol olvastad, hogy a tanítványa volt?
Ki mondta neked?
Akik lepontoztak, talán tudnak egy forrást, miszerint a közvetlen közelében dolgozott volna valaha, mint pl. Lázár János vagy Szíjjártó Péter?
Mert ilyen nem volt.
Miért kell hazugságot terjeszteni?
Várom a bizonyítékokat.
6:
Mint már leírtam, nagy részben a kisember problémáira keresnek válaszokat. Igaz, hogy némelyik kifogásolható, de más pártoknál csak azt láttam, hogy a demokrácia így meg úgy, meg a félelem így meg úgy, vagy csak annyiról szól az egész, hogy folytatjuk amit elkezdtünk. Szerintem itt a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!