Vona Gábor azért ilyen sikeres, mert Orbán volt a mestere?
Be kell vallani, hogy a Jobbik elég sikeres lett.Vona nagy ügyes propagandista.
Szerintem ezt mind Orbántól tanulta, hisz a tanítványa volt, aki később úgymond "átállt a sötét oldalra" és mestere ellen fordult.
Kb, mint Obi-Wan Kenobi meg Anakin Skywalker.
Szerintem meg azért mert nem sok közük van a többi leszerepelthez.
Az más kérdés, hogy kormányon mit alakítanának.
10:
"Igaz, hogy némelyik kifogásolható, de más pártoknál csak azt láttam, hogy a demokrácia így meg úgy, meg a félelem így meg úgy"
Én pedig a Jobbiknál látom azt, h a cigányok így meg úgy, a zsidók így meg úgy, a kommunisták így meg úgy (kivéve a volt KGB-st, mert őt mostanában nagyon szeretik).
És, h nekik milyen "jó programjuk van", a többi pártnak pedig nincs. Persze a programjukból néhány pontot kidolgozni törvényjavaslattá, arra valahogy még nem volt idejük 5 év alatt. Ki tudja miért...
12:
"Én pedig a Jobbiknál látom azt, h a cigányok így meg úgy, a zsidók így meg úgy, a kommunisták így meg úgy (kivéve a volt KGB-st, mert őt mostanában nagyon szeretik)."
Az, hogy a cigányokról is beszélnek, ez annak az eredménye amilyen állapotok vidéken uralkodnak. Ha nem hiszed költözz fészekrakók mellé Miskolcra, vagy egy cigány többségű településre. Szerintem kis idő múlva megérted, hogy mit hívnak egyesek tapasztalatnak velük kapcsolatban. Voltam már Jobbik lakossági fóromun elég gyakran, de ott valamiért sosem kerültek szóba a zsidók. Nem látom át, hogy miért nem. De ha valaki tudja, hogy mi a gondja a Jobbiknak velük, akkor az linkelhetne nekem valami HIVATALOS anyagot. Egyébként megnézném, hogy egy ellenzékben lévő párt beadványaiból miként válna törvényjavaslat egy 2/3-os kormányzattal szemben.
Én pedig a MSZP/DK/SZDSZ/LMP esetén látom azt, h a rasszisták így meg úgy, az antiszemiták így meg úgy, a fasiszták így meg úgy, a zorbánviktor így meg úgy.
Ebben merül ki a programjuk: a zorbán monnyon le és a náczitrappistákat be köll tiltani!
Kérdező! Honnan veszed ezt a baromságot? És te is pont a hir24-ről linkeled ki ami a jobbik ellen van.
Vegyétek már észre hogy nem azért sikeres mert Orbán tanította hanem azért mert az emberek bennük látják az utolsó reményt, és a hazug bandából kezd elegük lenni nagyon is, és teljesen jogosan. Ha pedig nem tetszik hogy sikeres ne szítsd az ellentéteket hanem fogadd el hogy leghamarabb 2018-ban Magyarország miniszterelnöke lesz.
15:
"Egyébként megnézném, hogy egy ellenzékben lévő párt beadványaiból miként válna törvényjavaslat egy 2/3-os kormányzattal szemben."
Megnézheted, elég sok ilyen van. Bármelyik frakció adhat be törvényjavaslatot.
Persze azzal munka van, amellett nem jutna idő országjárásra (=kampánykörútra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!