Ez amúgy tényleg zseniális húzás volt Vonától! :)
Na... Most hol van az ordas eszméjű náciktól rettegő "csendes többség" (ahogy ők nevezik magukat)?
Na és a Novák Előddel mi van? Ő milyen büntit kap a Facebook-os burkolt cigányozásért az újszülött kapcsán?
Vagy csak egy huszadrangú vidéki önkormányzati képviselőt lehet befenyíteni? A párt élvonalába tartozó Novákot már nem? Annak rossz lenne az üzenete, ugye?
Egy sehonnani önkormányzati képviselő "beáldozása" nem nagy áldozat...
Majd, ha Vona a Novák Elődöt is 3 napra odaköltözteti az általa "nem magyarnak" titulált újszülött családjához, akkor lehet vagánykodni, h a Jobbik milyen "igazságos".
# 5
Nem is állítottam ilyesmit. Annyit mondtam, hogyha a Vona ennyire tagadja, h a Jobbik cigányellenes lenne, akkor az ilyen burkolt cigányozást is "megbüntethetné".
De nem fogja, hisz a Jobbik a megalakulása óta a cigányozásból él.
Vajon miért is van ekkora sikere a "cigányozásnak"? :D
Nyílván nem ok nélkül... Járj egyet Ercsi-Savanyúréten vagy bármelyik kis lélekszámú BAZ megyei településen... Köszönj be egy-egy putriba kedvesen, pozitívan...
De legyen nálad egy nagy adag MEDIKIT a sérülésekre meg egy kis lóvé amit ellejmolhatnak a kis morék.
# 7
Tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal, én is Magyarországon élek.
Csak nem hiszek abban, h erre a problémára a Jobbik jelenti a megoldást.
# 9
Nem tudom. De a Jobbik sem tett semmit. Csak az elmúlt 25 évet emlegetik folyton. Közben elfelejtik, hogy ebből a 25 évből 5 évet ők is a politika élvonalában voltak.
Eredmény?
Zéró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!