Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Felnőtt gyereket hogy lehetne...

Felnőtt gyereket hogy lehetne leszoktatni ilyen politikai nézetekről?

Figyelt kérdés

Jelenleg 20 éves, lány.

Nem tudom, lehet mi rontottuk el, elkényeztettük, mindent megkapott csak egy szavába került.Az iskolai eredményei mindig jók voltak, emiatt is, így utólag nézve, nagyon megengedőek voltunk vele.

Már egész fiatal korában, 15-16 évesen is extrémista nézetei voltak.

Úgy 16 lehetett, amikor olyan szól, hogy most elmegy Pestre és megdobálja molotov koktéllal a Gyurcsány Ferencet meg Kuncze Gábort, mert a Vona Gábor vagy Budaházi nem tudom ki azt mondta.

Szerintem azt sem tudta miről beszélt, csak hallott valamit.

Akkor próbáltam vele beszélni, hogy,hogy juthat eszébe ilyen marhaság, illetve, hogy felejtse el ezt az antidemokratikus, majd én forradalmat csinálok hozzá állást.

Később kicsit elcsendesedett benne ez a dolog.Azt hittem, megváltozott.

Miután felvették egyetemre építész szakra, kollégiumba került, később albérletbe.Na, utána újra előjött azaz énje, ami azt hittem elveszett.

Most, igaz konszolidáltabb,nem akar molotov koktélokkal dobálózni, de sokkal komolyabb, határozottabb.Jobban ragaszkodik ezekhez a szörnyű elveihez.

Próbáltam vele beszélni és elmagyarázni neki, hogy Magyarországon azért váltottunk rendszert, hogy egy szabad demokratikus országban tudjunk élni és nem azért, hogy az 1944 előtti rendszert hozzuk vissza.

Fel sem fogja, hogy mennyire szerencsés, hogy az 1989 utáni Magyarországra született és nem mondjuk az 1944 előttibe vagy az 1989 előttibe.

2015. febr. 9. 19:46
1 2
 1/20 electroman75 ***** válasza:
76%

Ezt hogy is kell érteni?

"Fel sem fogja, hogy mennyire szerencsés, hogy az 1989 utáni Magyarországra született és nem mondjuk az 1944 előttibe vagy az 1989 előttibe."

2015. febr. 9. 19:52
 2/20 anonim ***** válasza:
42%
Ez kamukérdés.
2015. febr. 9. 19:52
 3/20 anonim ***** válasza:
91%

Teljesen normális, hogy elege van a jelenlegi rendszerből.

Majd ő eldönti, mi kell neki, nem kell semmilyen politikai nézetet ráerőszakolni.

2015. febr. 9. 19:56
 4/20 anonim ***** válasza:
46%

Igen, lehet, hogy meg kellett volna tanítani kiskorában, hogy "Kislányom, értelmes emberek nem dobálóznak molotov-koktéllal, mivel kiverhetik vele a másik szemét, és akkor megvakulhat".

Ha ennyi esze van, akkor nincs miről beszélni.

2015. febr. 9. 19:57
 5/20 electroman75 ***** válasza:
82%
Hát a Molotov koktélnak vannak más hátrányai is a szemkiverésen kívül.Már ha jól emlékszem.
2015. febr. 9. 20:03
 6/20 anonim ***** válasza:
48%
Nem kell semmiről leszoktatni. Szimplán csak megjött az esze.
2015. febr. 9. 20:03
 7/20 anonim ***** válasza:
3%

Így-e:

[link]

2015. febr. 9. 20:06
 8/20 anonim ***** válasza:
77%

""Kislányom, értelmes emberek nem dobálóznak molotov-koktéllal, mivel kiverhetik vele a másik szemét, és akkor megvakulhat". "

Úgy vélem Kedveském, ha neked a molotovval az a legnagyobb bajod, hogy ki lehet vele verni az ember szömit, akkor téged se eszedér neveztek ide ki.

2015. febr. 9. 20:06
 9/20 anonim ***** válasza:
61%

Az itteni emberek ennyire irónia-rezisztensek?

Próbálj meg páthuzamot vonni; mit szoktunk megtanítani a gyereknek, amit nem szabad, mert kiverhetik a másik szemét? A helyes válasz: kődobálás. Akármennyire is "jó muri" a kődobolás, értelmes emberek nem dobálják egymást vele, mert kiverik a másik szemét.

Remélem, ebből mindenki megérti, hogy mit akartam...

2015. febr. 9. 20:12
 10/20 anonim ***** válasza:
76%
Ezt a semmitmondó álbaloldali gejl libsi szöveget. Molotov koktéllal valóban nem kell dobálózni, de ha már itt írod hogy neked milyen fontos a demokrácia meg a szabadság, blablabla, akkor a lányod olyan nézeteket vall, amilyet akar. Mert demokráciában élünk, ahol papíron mindenkinek joga van hogy abban higgyen amiben akar. Ha te gyurcsányista vagy meg kunce párti, akik kisemmizték azt az országot és a demokrácia őshazájának számító USA-ban már kivégezték volna őket hazaárulásért, akkor nem csoda hogy felnyílt a gyerek szeme és megnézte van-e más alternatíva gyurcsányon és a módszerváltás után ittmaradt többi komcsin kívül.
2015. febr. 9. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!