11 hónapos babám harap! Hogyan kell leszoktatni erről?
Nem fogzás miatt, hanem tudatosan harap. Játékból is, ha megtalálja a lábam, előtte rám néz és hiába mondom, hogy nem szabad! Nagyot harap a 6 fogával.
Este pedig ha nyűgös, fáradt, már rendesen támad. Megy neki a térdemnek, lábszáramnak és belémharap. Szeretném leszoktatni róla, mert félek, hogy majd más kisbabákat is összeharapdos később. Mit kell csinálni?
Tolom el persze, csak játéknak hiszi és egyre inkább jön vissza akkor. Csíptem már a pofijába is picit, amikor nagyon belémharapott és nem engedte el a ruhámat, arra meg teljesen megsértődött és éppen nem verte magát a földhöz, de kb az a jelenet lett volna, ha idősebb. Ráadásul úgy megsajnáltam :(
Unokanővére is ezt csinálja amúgy, őt hagyják, hogy majd abbahagyja, ha lemegy róla a hisztis korszak, de nem ment le és egy éve harap, támad.
Én ráhagyni nem szeretném, mert bölcsibe megy pár hónap múlva és jó lenne addigra leszoktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!