10 hónapos babát már el lehet kezdeni leszoktatni az éjszakai cicizésről?
Attol, hogy masnak ilyen mintagyerekeik vannak, nem kell szegeny kerdezot le rohanni!!!! Nem mindenkinek van olyan tokeletes gyereke, mint az elozo hozzaszoloknak.
A kerdeshez nem tudok szolni, mert az en lanyom 8,5 honapos es egy ejszaka, ha 20-szor nem kel, akkor egyszer sem. es csak cicin alszik vissza.
szerintem ez nem leszoktatás kérdése, hanem hozzáállás.
nem akarok megsérteni senkit és végképp nem lehordani a kérdezőt, de most őszintén, akinek kel a babája, ráadásul ennyiszer, biztos, hogy mindig cicizni kelt? nem csak kényelmesebb (volt) gyorsan cicire tenni?
én pici korától ha kelt, akkor megdajkáltam, megkínáltam vízzel, majd ezután szoptattam meg. ennyi idősen már nem kelt, mondjuk nagy melegben előfordult, de akkor kapott vizet. és nem azért, hogy leszoktassam a ciciről, hanem mert nem gondolom, hogy ennyi idősen mindenre az lenne a megoldás.
szerintem megéri ilyenkor már végigzongorászni pár dolgot, kimerítő és fárasztó, de talán megéri
Szerintem már nyugodtan. Lehet, hogy más gyerekei olyan szuperek, hogy maguktól leszoktak az éjjeli kelésről, de nekem mindkettőt le kellett szoktatnom. Ők akkor 1 évesek voltak, de szerintem 10 hónaposan is lehet már nyugodtan. Minden bizonnyal nem éhezik meg 20-szor egy éjjel, csak azt szokta meg, hogy cicivel a szájában alszik, és ha felébred, azt keresi.
Erősen határozd el magad, mert lesz pár kemény éjszakátok, de megéri.
Kedves Kerdezo,
Kisbabat aki elerte az 5kg-t mar le lehet szoktatni az ejszakai evesrol. Piciked a megszokasok kisbabaja :) mint minden kisember ugy altalaban. Megertem, hogy kivagy! Minden okod meg van ra!
Ha ejszaka a ferjed otthon van, javaslom, hogy o vegye fel a kicsit, amikor cicizni szeretne. Ha te veszed fel erzi az illatodat, tudja mi kovetkezik...
Mi 2 ejszaka utan szoktattuk le az ejszakai cicizesrol a Kisfiunkat. Nappal dolgoztam, ejszaka szoptattam...totalkaros voltam. A ferjem vette fel eloszor melysegesen fel volt haborodva. Ajanlottunk neki cucisuveget az nem kellett....hat megnyugtatta Apuka es visszatette aludni. Azota csak akkor ebredt ejszaka, ha valami problemaja volt - fogzas vagy betegseg.
Sok sikert es kitartast!
Okoskák! Szerintetek ha elég lenne neki a simi/dajkálás és elfogadná a vizet, akkor ki az a hülye aki szoptatná ok nélkül? Gondolkozzatok már, mielőtt okoskodtok!
Az én kisfiamat hiába akartam dajkálni, csak a cicit kereste, apjánál meg üvöltött mint a sakál, nem volt más lehetőség. Örüljetek, hogy a ti babátok ilyen alkalmazkodó, nem minden baba ad le könnyen az igényeiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!