Hogyan tudnám leszoktatni 6 hónapos babámat arról, hogy csipkedjen?
Figyelt kérdés
Olyanokat tud csípni, hogy már tiszta lila a karom, nem direkt csinálja persze, ő csak meg akar fogni...Megfogom a kezét ilyenkor és mondom neki, hogy "nem szabad", meg hogy "fáj anyának", de még nem érti. Mit lehet csinálni? Vagy ez jó így, és egyszer csak megérti?2015. febr. 8. 22:04
1/3 anonim válasza:
Hááát, egyszer csak megérti majd... Eléggé kis tankok tudnak lenni, nem igazán értik, hogy fáj a másiknak, nem tudják a saját kis testük 'kiterjedését', szóval szerintem jól csinálod, szólj rá, aztán majd megérti, csak nem holnap meg holnapután... Én még most is foltos vagyok a 3,5 évesemmel, pedig már érti, csak ha megindul valahova, nem nézi, hogy a lábával a vesémről rugaszkodott el:) Nem tudom, ez mikor változik majd.
2/3 anonim válasza:
SZia
Használj szódabikarbónát, egy keveset kenj az ínyére, attól lenyugszik.
3/3 anonim válasza:
ez engem is érdekel,mikor szoptatom agyon csípked meg markolászik. lassan kesztyűbe kell etetnem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!