Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves fiam folyamatosan...

4 éves fiam folyamatosan hülyéz. Mindent és mindenkit. Hogy lehet erről leszoktatni, verés nélkül?

Figyelt kérdés
Nem szeretném megverni minden egyes alkalommal, mert akkor nagyjából míg ébren van üthetném. Eleinte amikor elkezdte mondogatni, elmondtam,hogy nem beszélünk így (itthon nem hallja) aztán folyamatosan, agresszíven is használta olyankor meglegyintettem, de nem volt hatásos. Most meg már eljutott oda, hogy bármikor képes torkaszakadtából ordítani, hogy hülye vagy!
2015. febr. 2. 15:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%

Ahányszor mondja elveszed egy játékát?

Bár lehet hülyeség..

2015. febr. 2. 16:00
 2/20 A kérdező kommentje:
Példa, ha valamit nem akar, vagy nem úgy történik ahogy akarja akkor hülye vagyok. Ha ellentmondok neki hülye vagyok. Ha ráparancsolok vagy rászólok: hagyjál hülye anya. Ha játszik,és valami nem sikerül akkor: hülye kocsi, hülye traktor.
2015. febr. 2. 16:06
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
ugyanez jutott eszembe amit az első ír.
2015. febr. 2. 16:11
 4/20 A kérdező kommentje:

Elvettük.

Kb 1 hétig talán csak egy alkalommal mondta. Megkapta a játékot, és 3-4 nap múlva újra kezdte. Elvettük megint, de nem hatotta meg, azt mondta, hogy nem kell neki.

2015. febr. 2. 16:21
 5/20 anonim ***** válasza:
64%

én szájontenyerelném egyzer többet nem mondaná ki. Hidd el!!! lehet lepontozni meg ilyenek , meg milyen szar anya vagyok de ha nem teszed helyre agyereket és már most Ennek tutulál" gondolod végig mi lesz 10 év mulva. Igeni s van ugy hogy van helye egy egy atyai pofonnak.

és vagy megfogod beállitod a sarokba annyi idöre ahány éves és csak akkor jöhet el onnan ha bocsánatot kér. amugy meg szerintem nem tudja mit jelent maga a szó.ideje lenne elbeszélgetni vele nem helyes a magatartása ennek következménye van

2015. febr. 2. 16:30
 6/20 anonim ***** válasza:
63%

"Elvettük.

Kb 1 hétig talán csak egy alkalommal mondta. Megkapta a játékot, és 3-4 nap múlva újra kezdte. Elvettük megint, de nem hatotta meg, azt mondta, hogy nem kell neki."

Egyet? Vagy mindig egy újabbat? Nem kell neki? Oké, majd mikor egy se lesz kell. Vagy ha anya is leszarja, mert őt is hülyézi. Van ez, mint kedves módszer, vagy amit a másik ír, hogy szájon tenyereled, amiért mindenki kiakadna persze. Viszont hat, ha más nem.

Szerintem nektek ez a gyerek úgy a fejetekre fog nőni, hogy na még, ha ennyit se tudsz kemény kézzel kezelni. Mi lesz még itt! A hülyézés csak a bevezető.

2015. febr. 2. 16:41
 7/20 A kérdező kommentje:
Mint írtam már túl vagyunk azon, hogy szájon vágjuk. Hiába. Akkor is mondja. Volt, hogy filmbeillő volt az egész szitu, mert ő mondta, hogy hülye, én szájon vágtam, ő megint mondta, én megint szájon vágtam, így ment ez kb. 10 hülyéig. Borzasztó. Olyan mintha kelepcében lennék, nem tudom mit kezdjek ezzel a helyzettel.
2015. febr. 2. 18:36
 8/20 anonim ***** válasza:
26%

Érdekes... Az én kisfiam is 4 éves, de még egyszer sem mondta ezt:):)

A Tiéd vegyes korosztályú ovis csoportba jár?

2015. febr. 2. 19:28
 9/20 anonim ***** válasza:
85%

Hát én is a szájon tenyerelést mondtam volna de látom az nem használ... (mondjuk attól is függ hogy mekkorát ütöttél, csodálkozom hogy egy 4 éves gyerek szinte képen röhögi az anyját egy pofon után, öcsém 16 évesen visszaröhögött anyámnak, de egy 4 éves)

Én letiltanám tévéről, laptopról (nemtudom hogy mit engedtek neki), elvenném a kedvenc játékait és szabnék egy időt hogy mikor kapja vissza, nem adnám vissza előbb csak azért mert 2 napja nem hülyéz le.

Vagy megfenyegetném, hogy elviszem orvoshoz a kezelhetetlen magatartása miatt... túlozz kicsit, mondjuk azt hogy ha nem tudja abba hagyni a csúnya beszédet akkor be kell feküdnie a kórházba hogy kivizsgálják miért viselkedik ilyen csúnyán.. (lehet hogy ez tök hülyeség, bocsi, nekem még csak 2 éves a fiam)

2015. febr. 2. 20:10
 10/20 anonim ***** válasza:
46%

Én nem vagyok szülő és a verés híve sem , de azért tanulja ,meg hol a határ pláne nem egy négyéves kisgyerek. Nem azt mondom , hogy nadrágszíjjal verjétek meg , mert az túlzás ,de egy kellő méretű pofon megtenné a hatását. Utána ha lenyugodott egy alapos beszélgetés.

Gyerekkoromban én is kaptam egy-két pofont és semmi bajom nem lett. Kisebb korban az ilyesmi hatásosabb mint nagyobb korban egyébként.

2015. febr. 2. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!