Milyen megfontolásból ellenzik a baloldali szavazók a tényleges életfogytiglant és annak változatait?
Változatai alatt értem az egyszerű életfogytiglant és az 50 / 60 vagy több száz évekre elítélést, lecsukást.
Azt már megszoktuk, hogy a halálbüntetést ellenzik "embertelen" és "nem visszatartó" mivolta miatt (pedig ezt a két kifogást is bőven lehet támadni), mostanában már a TÉSZ-re és változataira is ezt a jelzőt sütögetik. Nem csak én látom így ezt, hanem több oldal (pl. a jobboldalisággal abszolút nem vádolható 444.hu) szerint is így van, hogy a jobboldaliak TÉSZ pártiak, a baloldaliak meg ellenzik.
Kérdező ezt úgy hívják, h baloldali árnyékbox.
"Felhozunk majd megmagyarázunk olyan érveket, amit általában a kutya nem hoz fel, de így legalább van egy kis sikerélményünk."
Ha le akarod őket mosni, akkor azt szedd elő, amit én írtam, a rendőrgyilkost meg a visszaesők halálbüntetését.
Ahogy láthatod, nem tudnak vele mit kezdeni, szépen el kell kullogniuk;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!