Te minek vallod magad a 4 identitás közül?
1, Magyar vagyok
2, Inkább magyar vagyok és csak utána európai
3, Inkább európai vagyok és csak utána magyar
4, Európai vagyok
Az a szélsőliberális, jakobinus irányzat, amit te képviselsz, éppen vesztésre áll.
A multikulti végérvényesen megbukott.
Ezt még a libsi Angela Merkel is elismerte.
A nemzeti öntudat szerte a világon egyre erősödik.
A vallás pedig egyidős az emberiséggel, és amíg ember él a földön, addig lesz vallás is.
Bocs, a 41-es kommentemet a 39-esnek címeztem.
Bye the way Merkel az elmúlt 60 évben volt már minden.
NDK-s stasi-s besúgó komcsi, aztán konzervatív politikus, most éppen liberális. Vastag a bőr a képén. Vérbeli modern politikus.
"A multikulti végérvényesen megbukott. "
Nekem nem tűnik úgy. Amúgy meg nem ez a végcél, ez csupán a folyamat része ami az egész földet lényegében eggyé kovácsolja. Csak nézz körül, a mai magyar kultúra miben különbözik mondjuk az osztráktól? Ugyanolyan emeletes panellakások, ugyanolyan zenék (max. más nyelven), ugyanolyan szórakozóhelyek, és a többi, a különbség csupán abban van, hogy az osztrákoknak van pénze arra, hogy igényesebben kivitelezzék ezeket a dolgokat. Ez mind amiatt van, hogy az információáramlás felgyorsulásával az emberek egymástól tanulják a kultúrát és nem csak a szomszéd bácsitól, hanem a világ másik végéről.
A nyelvről meg annyit, hogy az ma már egy életképtelen ember az én szememben aki mondjuk még 30 alatt van, és kicsit se beszél angolul, és ez a trend egyre jobban terjed, vagyis lényegében a beszélt nyelv egységesítésére folyamatosan vannak próbálkozások, ami ugyebár az információáramlás felgyorsulása miatt nem hogy felgyorsul, de szükségessé is válik.
A vallásra visszatérve pedig nem tagadhatod, hogy kezd kiszorulni a mindennapokból. Jó persze, vannak epilepsziás rohamot színlelő hitgyülisek, de már egyre ritkább.
"Nekem nem tűnik úgy. Amúgy meg nem ez a végcél, ez csupán a folyamat része ami az egész földet lényegében eggyé kovácsolja."
Nagyon remélem, hogy nincs igazad, mert az a civilizáció halálát jelentené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!