Te minek vallod magad a 4 identitás közül?
Figyelt kérdés
1, Magyar vagyok
2, Inkább magyar vagyok és csak utána európai
3, Inkább európai vagyok és csak utána magyar
4, Európai vagyok
2015. jan. 30. 13:34
21/46 anonim válasza:
1. Magyar vagyok.
Egyébként, biztos bennem van a hiba, de nekem Európa olyan nagyon sokat nem jelent. Magyarország is ezen a kontinensen van, de ha máshol lenne, engem az sem nagyon ütne meg. Mondom ezt úgy, hogy külföldön dolgozom, és a 28 EU állam közül 26 - ban már jártam.
22/46 anonim válasza:
1. vagy 2. Attól függ, mit értünk európai alatt. Ha azt, amit ma a politikusok értenek alatta - szélsőliberalizmus, devianciák támogatása, multikulti - akkor nem vagyok európai. Ha azt, hogy civilizált, kulturált, gazdag történelmére büszke, akkor európai is vagyok.
25/46 anonim válasza:
Ha az európai az EU önmagából kifordult "értékeit" jelenti, akkor 1.
26/46 anonim válasza:
6...Belorusz+magyar és európai:D
27/46 anonim válasza:
Zsidó, cigány, Muszlim, Görög, Orosz, Indiai, Mexikói, román :D
30/46 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!