Miért nem szeretik sokan a Jobbikot és a jobbikosokat?
Pl. mert nem tudni, honnan van a pénzük, a KGB-s tagjuk sem hajandó vagyonnyilatkozatot készíteni. Eléggé áltlátszó, hogy Moszkvából pénzelik és irányítják őket.
4:
A Jobbikot a nyugati szélsőjobboldali pártok is rühellik, mert ez az állandó zsidózás még náluk is kiveri a biztosítékot:
Kik is utálják őket igazán?
1."Rejtett erőforrások"
Nyílvánvaló miért. A Jobbik munkára akarja őket fogni, ez nem nagyon tetszik nekik. Meg a Jobbik nem hajlandó fizetni a szavazataikért. Illetve az átlag erőforrás a tévéből kap csak információkat (ott is főleg ERTÉKÚ meg Tévé káttú... Aztán ott a Jobbik kb a Sátán Haderegének van ábrázolva... Szemben a jóságos, barátságos tisztességes MSZP-Fidesz duóval...
2.A másik 3 párt politikusainak rokonsága, holdudvara.
Mert véget érne a dáridó meg a dorbéz ha a Jobbik elkezdené fellapozni a kis fekete ügyleteiket. A fidesz még az emszpével is összefogna a Jobbik ellen.
3.Nem kis faluban élő nyugdíjasok
Kieg. A kis falvakban élő nyugdíjasok közt is van pár, de teintve hogy az ottani idősek meg vannak áldva az erőforrásokkal ezért nem annyira Jobbik ellenesek. Szemben a régi párttitkár meg ex ávós/káder/munkásőr papákkal-mamákkal akik még mindig "népköztársaságot" akarnak meg Gyurcsányt elnöknek.
4.Liberális fiatalság
Ők azok akik cikinek érzik a Himnuszt megtanulni, meg mindent ami nemzeti. Mert hát az ellentmond a multikultinak. Meg hát a Jobbik nem akar nekik még 100 km bicikliutat építeni és a hipszter kultúrát is elutasítják.
5.Gazdagok
Mert bizony-bizony nagy bukó lenne egy tisztességet kiharcoló kormány alatt.
# 7:
Mi a Jobbik / Jobbikosok problémája a kerékpárutakkal?
Jobbikos voltam, én így éltem meg:
Nagyrészük a jobbikosoknak primitív, naív ember.
Kétségtelen, hogy minden pártban vannak értelmes emberek, így a jobbikban is, azonban a párt magja, mondhatnám gyökerei az árpádsávot lengető zsidózó nemzetproletariátus.
Az pedig, hogy a jobbikot támogatja a legtöbb egyetemista, erre annyit tudok mondani, hogy naívak. Én is rájuk szavaztam, 2010-ben, amikor még fiatalabb voltam és kevésbé művelt a politikában.
2014-ben már nem, mert rájöttem, hogy nem a zászlólengetés, cigányozás és a szittyáskodás fogja előbbrevinni a nemzetet, hanem a nyugati, gazdagabb államokkal való kooperáció és az emberekben az egyéni érdek erőstítése.
Olyan akarunk lenni mint Oroszország vagy olyan mint Németország/Amerika? Számomra nincs kétség.
Le lehet nácizni, hogy rájuk szavaztam anno, őszintén nem zavar. Megbántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!