Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted miért nem szeretik...

Szerinted miért nem szeretik sokan a Jobbikosokat?

Figyelt kérdés

Nem lehet?

Hogy csak a beismerés fájdalmát akarják titkolni maguk előtt is sz emberek? Azt hogy nagyon csúnyán megszívattak minket? Hogy az Eu és mindenki rajtunk élősködik, akikről azt hittük a rendszergarázdálkodás idején hogy f@sza gyerekek? Nem beszélve a nép hőseiről, akik nem a szabadság, a jobb élet, hanem a pénz és a hatalom felé taposták az ingoványos ösvényeiket, a politika posványában?

Miért nehéz beismerni HOGY SZÍVATTAK és SZÍVATNAK?

És hogy fognak is ha csak rajtuk múlik!

2010. febr. 16. 15:02
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
49%
Erőszakosak (nem testileg) plusz nem képesek elfogadni mások véleményét.
2010. febr. 16. 15:12
 2/51 anonim ***** válasza:
47%
és persze a jobbik agymosása a megoldás mindenre xD. na ezért nem szeretik sokan a jobbikot mert látják milyen agyatlan zombikat csinálnak az emberekből.
2010. febr. 16. 15:13
 3/51 anonim ***** válasza:
67%

Teljesen mindegy, ki milyen, az embereknek nem semmi. Egyetlen egy dologhoz értenek igazán az emberek: az elégedetlenkedéshez és a rinyáláshoz.

Az MSZPsek rohadt koszos kommunisták, a Fideszesek mind cigóimádók, a Jobbikosok büdös nácik, fasiszták meg masinisztá, az SZDSZesek liberális zsidajbérenc fostaknyok, diktatúrát nem akar senki sem, mert milyen csúnya is az, mikor megmondják az embernek, mit csináljon és mit nem, de anarchiát se akar senki, mert akkor a nagyhalak rútúl felfalnák a kishalakat...

Most őszintén, mi a kis fszom kéne az embereknek már? Állítsuk vissza a királyságot vagy császárságot? Legyen megint földesúr meg nemes, meg jobbágy?

4/51 anonim ***** válasza:
48%

mert szélsőség.

Senki (?) nem mondta, hogy nincs abban valami, amit mondanak.

De megcsapott az erőszak és az arrogancia szele..ez éppen elegendő.

A kompromisszumot, diplomatikus hangot pedig hírből sem ismerik.. valami ilyesmi lehet, szerintem.

5/51 A kérdező kommentje:

Erőszakosak (nem testileg) plusz nem képesek elfogadni mások véleményét.

Kedves! Neked mi a véleményed, hogy minden így jó ahogy van?

2010. febr. 16. 15:18
 6/51 anonim ***** válasza:
83%

csak az a bajuk, hogy mások.

hallanak mindenfélét és általánosítanak (ismerős mi?)

apám volt bnőjével beszélgettem tegnap.

és kérdeztem mi a baja a jobbikkal:

elmondta, hogy semmit nem tud róluk, csak HALLOTTA, hogy szélsőségesek, radikálisok.

meg, hogy jajj látja milyen emberek csatlakoznak oda.

ennyi.

először is nem tudjátok nagyon sokan, hogy mi a jobbik programja, mit hirdetnek.

nem tudjátok mi az a radikális vagy szélsőséges, csak mondogatjátok.

láttatok pár balf*szt akik játszák az agyukat, nácik, stb, és akkor ezzel azonosítjátok a jobbikot.

én sem azonosítom a fideszt a cigányokkal, az mszp-t sem a kommunistákkal. Nem a szimpatizánsoktól függ, hogy milyen egy párt.

Nem tehetek róla, hogy egyes náciknak tetszik, hogy nem akarja a jobbik a cigányok seggét nyalni és ezért kisebbik rossz alapján rájuk voksolnak.

mellesleg az emberek mindenkit leugatnak aki más párthoz "vonzódik". Ugyanígy leugatják a fideszesek az mszp-seket és vissza.

2010. febr. 16. 15:18
 7/51 A kérdező kommentje:

és persze a jobbik agymosása a megoldás mindenre xD. na ezért nem szeretik sokan a jobbikot mert látják milyen agyatlan zombikat csinálnak az emberekből.

Tessék, én egy Jobbikos vagyok!

De mivel is mossák az agyam, amit én nem láthatok tisztán?

Szerinted mivel mossák?

2010. febr. 16. 15:19
 8/51 anonim ***** válasza:
81%

Kérdésed és a bevezetőd között nem látom az összefüggést. Abból, hogy az embernek fenntartásai vannak a jelenlegi politikával (Fidesz vagy MSZP) kapcsolatban, és érzi a rendszerváltás hibáit, még nem következik az, hogy a szélsőjobbal rokonszenvezzen.

És a kérdésedre a válaszom: azért, mert egy letűnt és rossz emlékű, elnyomó világ nosztalgiájában élnek, az embereket származásuk alapján ítélik meg, hajlamosak a gyűlölködésre, nem tisztelik az eltérő véleményeket, sőt másokra mindenáron rá akarják erőltetni a sajátjukat, erőszakosak, támadóak (pl. itt a jobbikos hozzászólók közül nagyon sokan).

2010. febr. 16. 15:21
 9/51 A kérdező kommentje:

mert szélsőség.

Senki (?) nem mondta, hogy nincs abban valami, amit mondanak.

De megcsapott az erőszak és az arrogancia szele..ez éppen elegendő.

A kompromisszumot, diplomatikus hangot pedig hírből sem ismerik.. valami ilyesmi lehet, szerintem.

Milyen kompromisszum, ami a magyaroknak káros?

Diplomácia? Akkor diplomatikusan kérd meg a politikusainkat hogy ne lopjanak, az Eu t hogy ne csak olyan intézkedéseket hozzanak ami nekünk nem jó stb!

Amit ide írnak az ellenzők az a TV ből online kapják.

2010. febr. 16. 15:24
 10/51 anonim válasza:
56%

Az emberek többsége pusztán azért fél a jobbiktól, mert szélsőségesek ennyi, pont. Mellesleg én rájuk fogok voksolni, bár ezt nem hirdetem senki előtt, mert egyből betennének engem is a "hülye náci" fiókba. Azért, mert én bennük látok rációt még nem fogok senkit térítgetni, arra ott vannak a plakátok.

22/l

2010. febr. 16. 15:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!