Szerinted miért nem szeretik sokan a Jobbikosokat?
Nem lehet?
Hogy csak a beismerés fájdalmát akarják titkolni maguk előtt is sz emberek? Azt hogy nagyon csúnyán megszívattak minket? Hogy az Eu és mindenki rajtunk élősködik, akikről azt hittük a rendszergarázdálkodás idején hogy f@sza gyerekek? Nem beszélve a nép hőseiről, akik nem a szabadság, a jobb élet, hanem a pénz és a hatalom felé taposták az ingoványos ösvényeiket, a politika posványában?
Miért nehéz beismerni HOGY SZÍVATTAK és SZÍVATNAK?
És hogy fognak is ha csak rajtuk múlik!
Azért nem szeretik, mert radikális változást akarnak és ezt fel is vállalják fennhangon elmondani.
A Fideszt és MSZP-t pedig azért szeretik mert ők nyugodtan és intelligensen tudnak hazudni, úgy hogy azt senki nem veszi észre.
Tehát a választók zöme inkább az intelligens hazudozókat szereti :)
"Tessék, én egy Jobbikos vagyok!
De mivel is mossák az agyam, amit én nem láthatok tisztán?
Szerinted mivel mossák?"
az már a kérdésből egyértelmű volt hogy jobbikos vagy,
és hogy mivel mossák az agyad? hogy csak egyet említsek:
de mondjuk nekem az is pont elég volt amikor az Európa Parlament-ben bejelentették a képviselők hogy kivonulnak ha morvai krisztina is részt akar venni az ülésen. nincs szükség Magyarországon ilyen pártra. majd ti is belátjátok a választások után hogy ők sem különbek. garantálom hogy a következő ciklusban nem lesz ekkora propagandája a jobbiknak.
*-*
És a kérdésedre a válaszom: azért, mert egy letűnt és rossz emlékű, elnyomó világ nosztalgiájában élnek, az embereket származásuk alapján ítélik meg, hajlamosak a gyűlölködésre, nem tisztelik az eltérő véleményeket, sőt másokra mindenáron rá akarják erőltetni a sajátjukat, erőszakosak, támadóak (pl. itt a jobbikos hozzászólók közül nagyon sokan).
Na ez még egy felfogás!
Valaha volt egy elnyomó rendszer, amit a tolvaj és korrupt, az ország színvonatát eddig alakító pártok a Jobbikra akarnak ragasztani. Az meg sem fordul sokaknak az agyába hogy, a Jobbiknak sem a programjában sem a retorikájában nincs jelen hogy bárkit faj szerint kezelne. Ahogy arra sem volt példa hogy a kritikán kívül valakinek valami sérelme lett volna.
Akkor most hol és kik mostak?
Akik a csak úgy a levegőbe állítanak dolgokat, miközben a vak is látja hogy az érdekeikkel nem egyezik a Jobbik.
Hogy véget vethet a 20 éves rablógazdálkodásuknak, és kis királyságuknak. Ami ugye a hátuk mögött álló tőkés csoportoknak sem érdeke, akik mellesleg 20 éve a mi zsírunk által termelt extra profiton élnek, miközben mi látványosan sorvadunk!
Persze azt is észrevehetnéd, hogy az arányokat tekintve nincs több durva vagy trágár Jobbikos mint más szimpatizáns! Legfeljebb neked jobban szemet szúr!
15:30-as vagyok. mutatom is mire gondolok:
"A Jobbik Magyarországért Mozgalom felszólítja a rendőrség országos vezetőit, hogy rendkívüli eszközöket is bevetve azonnal vessenek véget a cigányterrornak Sajóbábonyban is! Amennyiben az adófizetők pénzét pazarló rendőrség képtelen ellátni feladatát, akkor kötelessége együttműködni az Új Magyar Gárda Mozgalommal. Az Új Magyar Gárda csendőrei készen állnak arra, hogy kellő törvényi felhatalmazással helyre állítsák a közbiztonságot Magyarországon."
mit csinál a jobbik? kit szólít fel a jobbik? a rendőrség egy politikától független szerv. semmilyen politikus vagy párt nem szólíthatja fel semmire. lol.
a másik: cigányterror? ez a legjobb kampányfogás? ezek szerint ez mert sokan ráharapnak. nem a romákkal van itt a legnagyobb gond magyarországon, hanem hogy van aki vevő erre a szélsőséges dumára. elismerem van cigánybűnözés, van fehér bűnözés, van néger bűnőzés. de persze hogy a romákat kell kiemelni. ez nem más mint uszítás. és még mielőtt bárki megkérdezné: nem, nem vagyok roma.
meg mi ez hogy kötelessége a rendőrségnek hogy működjön együtt a magyar gárdával? nehogy már majd a jobbik döntse el mi a rendőrség kötelessége. ez a hab a tortán:D
amíg a jobbik nem határolódik el ilyen szervezetektől mint a magyar gárda, még a politika közelébe sem szabadna engedni őket, nemhogy Európa parlamentbe. te jóságos ég.
még az is vicces ahogy legalizálni akarják a rasszizmust:
"Az Új Magyar Gárda csendőrei készen állnak arra, hogy kellő törvényi felhatalmazással helyre állítsák a közbiztonságot Magyarországon."
biztos készen állnak...el tudom képzelni..ez tudjátok mi? lóf*sz piros masnival átkötve.
bocs h kicsit csapongó lett a kommentem.
A Jobbikosok zömét erről az oldalról ismerem.Ha eltekintek azoktól,akik minden cigányt leölnének,és mindenkit gyaláznak,gúnynévvel illetnek,aki nem Jobbikos,akkor is agymosottnak tartom őket.A más pártok hívei sem mind tartják jónak a jelenlegi helyzetet.De aki tud egy kicsit józanul gondolkodni,az azt is tudja,hogy szavakkal nem lehet változtatni a dolgokon.
A Jobbikosok ezt képtelenek felérni ésszel.Hiába a szépen hangzó program,hiába mondjátok meg az "igazat",azzalk nem változtattok semmin sem.A Jobbik programja NEM VALÓSÍTHATÓ MEG,csak álmodozás.Nem élünk légüres térben és a világ meg a gazdaság nem egy párt óhaja szerint működik.Talán nézd végig az előző hónapok kérdéseire adott válaszokat,amiben hozzáértő emberek írják az egyes pontokról,hogy miért nem lehet őket megvalósítani,akkor te is rájössz,hogy csak szajkózod Vonáék "tanait".
Pár év múlva a Jobbikosok legtöbbje igazat ad majd nekem.
Még csak annyit : annó Rákosi is azt hirdette,hogy le a tőkével,az ország a népé stb.Ennek fejében tette,amit tett.Nem a szavakkal volt baj,hanem a megvalósítással.
Ez igaz a Jobbikra is.
"ma 15:48"
gyerek, az agymosott te vagy:)
Én is felszólíthatnám a rendőrséget mint civil, hogy tegyenek valamit a védelmemben, csak éppen szarnának rám. Persze a jobbikra is szarnak ettől függetlenül.
A rendőrségnek az a dolga, hogy megvédje az embereket, ha nem teszi, akkor nem szabad szólni nekik? ezt agymosásnak tartod?
megintcsak az agymosott te vagy, hisz beveszed a dumát, hogy a jobbik és a szimpatizánsok csak a cigányokat támadják. A magyarokat miért támadjuk? őket számonkéreik ha tesznek valamit. A cigányokat kevésbé, ez itt a gond, de tudom, úgyse fogod felfogni, hülye vagy hozzá.
legalizálni a rasszizmust, ugyan már. ez a legnagyobb agymosás, hogy mindenki rasszista aki kimeri mondani, hogy "cigány".
gondolkozz kicsit, erőltesd meg az agyad.
15:30-as vagyok. mutatom is mire gondolok:
"A Jobbik Magyarországért Mozgalom felszólítja a rendőrség országos vezetőit, hogy rendkívüli eszközöket is bevetve azonnal vessenek véget a cigányterrornak Sajóbábonyban is
Nem zavar hogy ezt még a botrány előtt mondta, és ha hallgatnak rá a rendőrök, akkor ügy sem lett volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!