Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted miért nem szeretik...

Szerinted miért nem szeretik sokan a Jobbikosokat?

Figyelt kérdés

Nem lehet?

Hogy csak a beismerés fájdalmát akarják titkolni maguk előtt is sz emberek? Azt hogy nagyon csúnyán megszívattak minket? Hogy az Eu és mindenki rajtunk élősködik, akikről azt hittük a rendszergarázdálkodás idején hogy f@sza gyerekek? Nem beszélve a nép hőseiről, akik nem a szabadság, a jobb élet, hanem a pénz és a hatalom felé taposták az ingoványos ösvényeiket, a politika posványában?

Miért nehéz beismerni HOGY SZÍVATTAK és SZÍVATNAK?

És hogy fognak is ha csak rajtuk múlik!

2010. febr. 16. 15:02
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
51%
SENKI NEM ÉLŐSKÖDIK RAJTUNK.Az MSZP örül a legjobban a jobbik sikerének.Tudták hogy mi kell a népnek meg is adták nekik Vona meg Morvai szerepében.Nekik mindegy csak Orbán ne kerüljön hatalomra.Azért utálnak titeket mert nem értitek meg hogy ha a jobbik hatalomra kerül akkor a külső megítélésünk ennél is szarabb lessz a bizalom elveszik a nagy cégek pedig szépen elhúznak innen.A nagy cégek akik magas beosztásban szép fizut is adnak.Ja h a gazdagok megérdemlik?Csak nem irigy vagy a más ember sikerére?Majd jönnek a hazai kisvállalkozások akik minimálbérnél többbet nem tudnak m ajd adni és akkor lessz aztán társadalmi elégedetlenkedés.Én is jobbik szavazó voltam csak elkezdtem gondolkodni hogy a külső megítélés igen sokat nyom a latba azt pedig b.szhatjuk ha a jobbik kerül hatalomra.
2010. febr. 16. 16:59
 32/51 A kérdező kommentje:

SENKI NEM ÉLŐSKÖDIK RAJTUNK.

Te iszonyatosan buta vagy!

Mindenünket felvásároltak bagóért. Minden nagy ellátó a kezükben van, ami profitot termelhetne szintén.

A béred a béka feneke alatt 1 m rrel.

A politikusaink a zsebükbe, ahogy a holdudvar is.

Gyakorlatilag a politikusok pórázaival tartják fenn azt hogy életben tartsanak, de csak takarékon, hogy termelj, de csak annyiért hogy dolgozhass, és fogyaszthass a Tescóba, hogy a hasznuk meglegyen!

Az MSZP örül a legjobban a jobbik sikerének.Tudták hogy mi kell a népnek meg is adták nekik Vona meg Morvai szerepében.

Jahh! Annak is örülnek biztos hogy a Jobbik az elmúlt 20 et felül akar vizsgálni?

Nekik mindegy csak Orbán ne kerüljön hatalomra.Azért utálnak titeket mert nem értitek meg hogy ha a jobbik hatalomra kerül akkor a külső megítélésünk ennél is szarabb lessz a bizalom elveszik a nagy cégek pedig szépen elhúznak innen.

A cégek többsége marad, ha honti Hanna kerül hatalomra akkor is, mert ők tőkések és nem pofára mennek!

Akik pedig nem akarnak adózni azok miért maradjanak, vagy ha én sem akarok akkor én is fenyegetőzzek?

A nagy cégek akik magas beosztásban szép fizut is adnak.

Kiknek 100 ból 1, nek? Akiknek Ausztriába 6× annyit kellene fizetni és onnan sem mennek sehová?

Ja h a gazdagok megérdemlik?Csak nem irigy vagy a más ember sikerére?

Nem vagyok irígy, csak nem szeretem amikor kihasználnak!

Majd jönnek a hazai kisvállalkozások akik minimálbérnél többbet nem tudnak m ajd adni és akkor lessz aztán társadalmi elégedetlenkedés.

Ha majd meg lesznek támogatva, és nem lesznek mesterségesen elnyomva, ha lesz az országban kellő hozzáadott érték, lesz működő gazdaságunk, akkor több lesz a kincs, és a multik is többet fizetnek bérbe, mert verseny lesz! Amit adig várhatsz amíg ki nem kényszerítesz a tőkétől.

Én is jobbik szavazó voltam csak elkezdtem gondolkodni hogy a külső megítélés igen sokat nyom a latba azt pedig b.szhatjuk ha a jobbik kerül hatalomra.

Te soha sem voltál Jobbik szavazó, csak össze vissza baromságokat írsz, minden alapot nélkülözve, feltételezésekre hagyatkozva, a logikát nem is érintve!

2010. febr. 16. 17:34
 33/51 anonim ***** válasza:
41%
Zuppásőrmester stílusú, erőszakos, nagyrészt fiatal, és tanulatlan, vagy ami még rosszab, idiotimusuk miatt sehol sem jegyzett "szakértőkkel" teli, koncepciótlan, a realitást figyelembe nem vevő, homályos ideológiájú - a turult és jézust igen nehéz összeegyeztetni szerintem - nem is nagyon titkoltan a demokráciát afféle koloncnak tekintő banda. Azóta tudom értékelni - nem szeretni! - a fidesz középen álló politikusait, mióta van jobbik. Igazából a mezitlábas, nyershúst zabáló, szájszagú stílusuk miatt rühellem őket, és mert le bírták írni a programjukba, hogy majd a mezőgazdaság kihúz minket a csávából. Vegyetek földet az őrségben, és termeljetek rajta.
2010. febr. 16. 17:58
 34/51 anonim válasza:
29%

Nem értem, hogy az ország lakossága már évek óta nem hallja, látja tisztán a TV-ből, rádióból, újságokból:

- Magyarországnak nem volt és nincs pénze, csak adósságai voltak és vannak. Ebből nem lehetett munkahelyeket teremteni.

- Akinek volt pénze, bejött, lefizette amit/akit kellett, és teremtett munkahelyet, de nem azért, hogy neked jó legyen, hanem azért, hogy neki jó legyen és a tőkéje minél hamarabb megtérüljön.

- Ha ezt te meg tudtad volna csinálni magyar, akkor most nem itt tartanánk. Van rabszolga és úr, lehet másképp is hívni, ahogy neked jólesik. De mindig az az úr, akinek pénze van.

- Svájc sem különböztetheti meg az etnikumokat, a vallásokat, a fajokat, nem hogy mi. Akkor majd a jobbik megteheti, mert neki megengednék?

- Eddig még senki nem állt ki értelmes politikai programmal, csak tűzoltás ment. Miért? Azért mert elmondták neki, hogy mi a teendő. Ki mondta el? Aki a pénzt ossza. Miért gondolod, hogy Viktor, Ferenc, Gábor, stb. egy önálló ember? Ők is irányítva vannak.

- Érdekes, van egy új párt, amiről itt beszélünk, olyan programmal, ami lehetetlen, az egyik pártfőnök már volt odakinn is, és elmondták neki, hogy hátrébb az agarakkal, de egyébként jó lesz ez "kenyeret és cirkuszt a népnek" jelige alatt. Csak ennyit, mert a nagyobb pénzek útja ki van jelölve.

- Tehát mire kéne szavaznunk? Ha lenne egy értelmes párt,szakemberekkel teli, amelyik felállítaná a megvalósítható célokat,és vállalná a kivitelezését, talán arra. Miért nem tudja a magyar kitermelni magából ezt?

- És miért kell nekünk 4 évenként milliárdokért új kormány? Ilyen sok pénzünk van?

- De végül is minden rendben megy, volt operabál, minden nap olvasunk és hallunk a celebekről, cigányozzuk az összes cigányt, azt is, aki intelligens, diplomás közülük, és elhisszük, hogy mindazt a felesleges cikket meg kell vennünk a nagytőkések által létrehozott áruházakban, amin ők keresnek, mert minket a tárgyak,a végén megromlott kidobott kaják, és a legújabb divat boldogítanak. Na meg, hogy mindenki külön-külön király és nagy arc legyen hazánkban és ebben a sportágba bármikor képes nevezni.

Ha nekünk ez kell, akkor helyen és téten vagyunk, jó lesz nekünk ez a Jobbik, meglátjátok.

2010. febr. 16. 18:35
 35/51 anonim ***** válasza:
48%
Mert hasonlóak a krisnásokhoz. Hiába mondod, hogy hagyjon békén, csak mondja és mondja és mondja.
2010. febr. 16. 18:59
 36/51 bumbi02 ***** válasza:
89%
azért mert a Jobbik szavazók közt nagyon sok olyan van akivel nem lehet vitatkozni mert egyből le zsidózz, kommunistáz.. illetve budaházy györgy támogatása (ha csak elméleti szinten is,mert tudom h nem inditotta jelöltjeként bpn) is sokak szemében lehuzza a vélewményt.. és amiért ilyen sok höbörgö jobbikos van ( nem állitom h mind ilyen) az emberek ezt ejgyezik meg... általánositanak.. amugy én sem igazán szeretem a jobbikot, egykét tervével egyet értek de nem szimpatizálok vele.
2010. febr. 16. 20:31
 37/51 anonim ***** válasza:
50%

Én általában azt tapasztalom, hogy az emberek szeretek, mert szimpatikusnak és kedvesnek találnak, általában könnyen felveszem a fonalat a beszélgetésben és sokat mosolygok. :) De ha a politikára terelődik a téma, és megtudják, hogy jobbikos vagyok, egyből más lesz a hangnem. :S Pl. amióta egy barátnőm tudja, hogy jobbikos vagyok, egyfolytában megjegyzést tesz, hogy rasszista vagyok. Pedig érdekes módon 4 éve ismerem, csak az az elmúlt fél évben mondja ezt (ennyi ideje tudja), pedig mindig is szimpatizáltam a Jobbikkal. Szóval most is csak annyi okot adok a rágalmazásra, mint korábban, csak akkor fel sem merült benne.

Mindegy. Sok ilyen ember van...

2010. febr. 16. 20:31
 38/51 anonim ***** válasza:
50%

Van egy ismerősöm, nemrég beszélgettem vele.

Azt mondta, ő fél a Jobbiktól, ugyanakkor elmondta, hogy a programjuk tetszik. Mondom akkor mégis hogy van ez, egyetértesz velük, de félsz tőlük, miért? Az volt a válasz, hogy azért, mert félelemkeltők. Amikor megkárdeztem, hogy miért, azt válaszolta "hát a Magyar Gárda..." Megkérdeztem, hogy miért kelt benne félelmet a Magyar Gárda, van valami különösebb oka? Válasz: "hát csak hallottam a tv-ben, hogy milyen szélsőségesek...."

No comment.

2010. febr. 16. 20:34
 39/51 anonim ***** válasza:
84%

"azért mert a Jobbik szavazók közt nagyon sok olyan van akivel nem lehet vitatkozni "

ez szintén emberi tulajdonság, nem jobbikos. a többi pártnál is van bőven olyan akivel képtelenség értelmesen vitatkozni.

2010. febr. 16. 20:39
 40/51 anonim ***** válasza:

"ma 16:19"

eltűntél, pedig epekedve várom a válaszodat a kérdéseimre.

2010. febr. 16. 20:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!