Szerinted miért nem szeretik sokan a Jobbikosokat?
Nem lehet?
Hogy csak a beismerés fájdalmát akarják titkolni maguk előtt is sz emberek? Azt hogy nagyon csúnyán megszívattak minket? Hogy az Eu és mindenki rajtunk élősködik, akikről azt hittük a rendszergarázdálkodás idején hogy f@sza gyerekek? Nem beszélve a nép hőseiről, akik nem a szabadság, a jobb élet, hanem a pénz és a hatalom felé taposták az ingoványos ösvényeiket, a politika posványában?
Miért nehéz beismerni HOGY SZÍVATTAK és SZÍVATNAK?
És hogy fognak is ha csak rajtuk múlik!
"ma 15:50"
"A Jobbikosok zömét erről az oldalról ismerem."
hiba, nem ismersz innen senkit. talán élőben kéne megismerned pár normális embert. Én meg egy halom mszp-s és fideszest láttam akitől égnek áll a hajam.
"minden cigányt leölnének,és mindenkit gyaláznak,gúnynévvel illetnek,aki nem Jobbikos"
már bocs, de mutass nekem bizonyítékot, hogy a jobbik ki akarja írtani őket. Cigánygyűlölők vannak a többi táborban is bőven. Mellesleg nagyon egyoldalú vagy. Nem tudom megszámolni hányszor láttam ár gúnyolódni embereket vonán, morvain, novákon, ugyanúgy a cigányokon. Ez nem jobbikos tulajdonság, hanem emberi, hogy azt kigúnyoljuk aki más pártból való. mellesleg én jobibkosként még sohasem tettem.
"De aki tud egy kicsit józanul gondolkodni,az azt is tudja,hogy szavakkal nem lehet változtatni a dolgokon. "
amíg nem jutnak a hatalomig addig a szavak maradnak többnyire. De cselekednek is, demonstrálnak, kimennek ahhoz aki hívja őket, segítenek, persze neked ez nem jelent semmit meg leugatod, de akkor se igaz rá, hogy csak a szavukat hangoztatják. ezzel szemben az mszp csak dumál, hazudozik és mást tesz.
A fidesz pedig semmi mást nem tesz csak fröcsög, azok nem csak szavak?
"A Jobbik programja NEM VALÓSÍTHATÓ MEG,csak álmodozás."
ez pedig kamu. Egy csomó dolog megvalósítható belőle és értelme is lenne. Az időutazás, az pl nem valósítható meg, arra mondhatjuk.
"Talán nézd végig az előző hónapok kérdéseire adott válaszokat,amiben hozzáértő emberek írják az egyes pontokról,hogy miért nem lehet őket megvalósítani,akkor te is rájössz,hogy csak szajkózod Vonáék "tanait". "
Ha annyira okos vagy, gondolom meg is értetted amiket azok az emberek mondtak és le is tudod írni, kíváncsian várom.
Bárcsak láthatnád magad, kívülállóként is.
(ahogyan írsz)
rögtön rátapinthatnál a lényegre, ha akarnád.
Még csak annyit : annó Rákosi is azt hirdette,hogy le a tőkével,az ország a népé stb.Ennek fejében tette,amit tett.Nem a szavakkal volt baj,hanem a megvalósítással.
Ez igaz a Jobbikra is.
Látod itt az első nagy nagy gond!
Te meghallgatsz néhány neoliberális közgazdászt, akiknek a jövedelme attól függ hogy ez a rendszer fenn marad-e?
De sajnos te vagy képtelen elfogadni más lehetőséget mint a barátaidét. Én elfogadtam a te barátaidét hisz 20 éve azt csináljuk amit ők jónak láttak, és hol tartunk?
Linkej már be valamit, amit nem lehet megvalósítani, vagy egy közgazdászt aki erről nyilatkozik, vagy bár mit ami igazol. Mert sajnos ez így nevetséges! Mert a közgazdaság egy sok megoldást kínáló szakma, és azok akik a Jobbik gazdasági felfogását igyekeznek ledegradálni, azok ellene mennek Obamának, Merkelnek, Sárközynek, és ezt te nem veszed észre!
Bárcsak láthatnád magad, kívülállóként is.
(ahogyan írsz)
rögtön rátapinthatnál a lényegre, ha akarnád.
Miért te látod?
Látod ezt teszi az agymosás. hiszen már képzelődsz!
ajánlom figyelmedbe a 15:50-est.. a jobbik programja nem megvalósítható.
"gyerek, az agymosott te vagy:)"
persze hogy én vagyok az agymosott mert nem hiszem el a sz*rt amit a jobbik le akar dugni a torkomon:D nem mintha más pártok nem akarnák ugyan ezt megtenni, csak az a különbség hogy mint azt előttem is írták: a jobbik mindezt, szélsőségesen, arrogánsan, a diplomácia teljes hiánya nélkül teszik, és rohadtul nincs a mondani valójuk mögött semmi. az, hogy te képtelen vagy belátni hogy ott manipulálnak ahol akarnak, megint csak engem támaszt alá.
a "gyerek" megnevezést kikérem magamnak. lehet hogy fiatal vagyok és most fogok először szavazni, de az én szavazatom jelen állás szerint ugyanannyit ér mint a tied. innentől nincs miről beszélni.
"Én is felszólíthatnám a rendőrséget mint civil, hogy tegyenek valamit a védelmemben, csak éppen szarnának rám."
szépen is néznénk ki ha mindenki aki akarja csak úgy felszólíthatná a rendőrséget hogy tegyen ezt, tegyen azt..nevetségessé teszed magad.
"Persze a jobbikra is szarnak ettől függetlenül."
egyértelmű hogy tesznek. egy ilyen szélsőséges párt minden megszólalását/megmozdulását figyelmen kívül kell hagyni.
"A rendőrségnek az a dolga, hogy megvédje az embereket, ha nem teszi, akkor nem szabad szólni nekik? ezt agymosásnak tartod?"
A rendőrség dolga, ahogy mondod: TÖBBEK KÖZÖTT az IS hogy megvédje az embereket. na most te azt állítod a rendőrség nem véd meg téged. megnézném mit szólnál ha mondjuk teszem azt egy hónapra csak úgy nem lenne rendőrség egyszer és mindenki azt csinálna amit akar. és igen agymosásnak tartom hogy képtelen vagy belátni saját állításod képtelenségét.
"megintcsak az agymosott te vagy, hisz beveszed a dumát, hogy a jobbik és a szimpatizánsok csak a cigányokat támadják.
persze hogy én vagyok az agymosott azért hallom minden jobbikostól első érvként hogy azért szavaz a jobbikra mert nagy a cigánybűnözés.
"A magyarokat miért támadjuk?"
nem a magyarokat támadjátok, hanem mindenkit akinek nem egyezik a véleménye a tietekkel. az ilyen velem vagy ellenem politika soha nem volt nyerő és szerencsére ebbe fog majd belebukni a jobbik is. ha nem ebben a ciklusban, majd a következőben.
"őket számonkéreik ha tesznek valamit. A cigányokat kevésbé, ez itt a gond, de tudom, úgyse fogod felfogni, hülye vagy hozzá."
ezzel megint csak az előző állításomat igazoltad, miszerint mindenkit támadtok aki nincs veletek. továbbá azt az állításomat is (és más kommentelők állítását) hogy semmi féle hajlandóságot nem mutattok diplomatikus tárgyalásra/vitára, ezzel szemben az arrogancia és nagyképűség megy. a szövegetek mögött pedig nincs semmi. és ez sajnos mind a szavazótáborra mind a pártra erősen jellemző. ez szomorú:(
"legalizálni a rasszizmust, ugyan már. ez a legnagyobb agymosás, hogy mindenki rasszista aki kimeri mondani, hogy "cigány"."
én egy szóval sem állítottam ilyet, nyugodtan visszanézheted a kommentemet. a megjegyzésem arra volt hivatott hogy felhívja a figyelmedet hogy ha úgynevezett "magyargárda féle csendőrség" verbuválódna biztos lehetsz benne visszaélnének a jogaikkal stb...mind tudjuk kik vannak a magyar gárdában felesleges is itt osztani az észt hogy ne általánosítsunk. mert sajnos a magyar gárda az ami. aki ezt nem látja az agymosott.
"gondolkozz kicsit, erőltesd meg az agyad."
fogadd meg a saját tanácsod.
persze hogy én vagyok az agymosott mert nem hiszem el a sz*rt amit a jobbik le akar dugni a torkomon:D nem mintha más pártok nem akarnák ugyan ezt megtenni, csak az a különbség hogy mint azt előttem is írták: a jobbik mindezt, szélsőségesen, arrogánsan,
Ennyi sületlen magyarázkodást már rég nem hallottam!
átom ki tudtad ragadni a lényeget. ennyi vagy. a magyarázkodásról annyit: nekem nincs miért magyarázkodni. inkább neked kéne =D
Az a baj, hogy a mondanivalód teli van feltételes móddal.
Ha, ha majd, stb, és nincs benne konkrétum.
Nincs benne megtörtént esemény, amivel lehetne illetni a gárdát vagy a Jobbikot. Viszont a tényeket hogy vagy cigány bűnözés, meg nem akarod felértékelni arra a szintre akik az elszenvedői.
Az az, feltevésekre alapozod az állításaid, miközben bagatelizálod a történteket, mert az nem illik az ideológiádba.
De akkor miről vitatkozzunk?
Az elméleti fizikus vitatkozik, egy sikeres kísérlet után a egyenlet helyességéről?
"ma 16:19"
"a magyarokat miért nem támadjuk?" lemaradt a 'nem' szó, miért nem támadjuk, sry.
"persze hogy én vagyok az agymosott mert nem hiszem el a sz*rt amit a jobbik le akar dugni a torkomon:D"
sokat nem mondtál még arról, hogy mi az ami nem megvalósítható benne, sőt semmit nem érveltél, csak félrebeszélsz, nem is tudsz róla semmit.
kérlek sorold fel, hogy mi az ami nem valósítható meg a programból és miért nem.
"a "gyerek" megnevezést kikérem magamnak. lehet hogy fiatal vagyok és most fogok először szavazni, de az én szavazatom jelen állás szerint ugyanannyit ér mint a tied. innentől nincs miről beszélni. "
a szavazatod ugyanannyit ér, de ettől még gyerek maradsz aki nem lát semmit, csak fontoskodni akarsz, lejáratod magad, ne pattogj, hanem arról beszélj amiről kérdezünk.
"szépen is néznénk ki ha mindenki aki akarja csak úgy felszólíthatná a rendőrséget hogy tegyen ezt, tegyen azt..nevetségessé teszed magad."
nem, ha nem csinál semmit akkor kussoljunk.
"egyértelmű hogy tesznek. egy ilyen szélsőséges párt minden megszólalását/megmozdulását figyelmen kívül kell hagyni. "
nah persze ezt te fogod megmondani. csak úgy sugárzik belőled a gyűlölet, ami ész nélkül eléggé szánalmas.
"persze hogy én vagyok az agymosott azért hallom minden jobbikostól első érvként hogy azért szavaz a jobbikra mert nagy a cigánybűnözés. "
Mert ez nem lehet indok? Valakinek ez az indoka, valakinek az, hogy a nyugdíja kevés. A jobbik megoldást kínál, ennyi. Az, hogy a te pici fejecskédbe nem fér meg ez mint probléma az már a te sznob bajod. Mellesleg ebből még nem jön le az, hogy CSAK a cigányokat támadják, és főleg nem minden jobbikos.
"ezzel megint csak az előző állításomat igazoltad, miszerint mindenkit támadtok aki nincs veletek. továbbá azt az állításomat is (és más kommentelők állítását) hogy semmi féle hajlandóságot nem mutattok diplomatikus tárgyalásra/vitára, ezzel szemben az arrogancia és nagyképűség megy. a szövegetek mögött pedig nincs semmi. és ez sajnos mind a szavazótáborra mind a pártra erősen jellemző. ez szomorú:( "
nokomment, nézz magadba:)
Következő feladat kisdiák:
írd le, hogy mit akar a jobbikkal a csendőrökkel, kik a csendőrök, mit akar a gárdával?
ha ennyire támadod őket, akkor gondolom nagyon tisztában vagy vele, kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!