Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbikosokat miért nézik le...

A jobbikosokat miért nézik le sokan, főleg az MSZP-sek?

Figyelt kérdés

Nem úgy van, hogy a jobbikosokon kívül mindenki toleráns, de semmiképp sem kirekesztő? Ehhez képest rendszeresen hallom, hogy emberek jobbikosokon gúnyolódnak.

Gyakorlatilag az a tapasztalatom, hogy az átlag nem jobbikos véleménye egy jobbikosról (és ez ezen az oldalon is érezhető) az az, hogy ők mind egész biztosan tanulatlanok, nem tudnak semmilyen nyelven, nem értenek a divathoz (Nagy-Magyarországos póló ugye), esetleg alkoholisták, de mindenképpen valamiféle primitív aljanép.

2010. márc. 15. 21:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

on: jobbikosok kezdték el szidni MSZP-t még anno (öszöd). MSZPsek pedig emberből vannak és visszaszóltak és ez lett belőle. ellenségeskedés.

off: nem tudom miért nem bannolják az oldal adminjai azokat, akik folyamatosan ilyen kérdéseket nyomatnak.

ui: nem rád gondoltam konkrétan az off részben, csak jó lenne egy szabály, mondjuk ha valaki 3nál több provokatív kérdést tesz fel egy héten, akkor azt bannolják mondjuk 3 hónapra...

2010. márc. 15. 21:14
 2/14 anonim ***** válasza:
42%
Azok, akik a 21. században, több világégés után még mindig ott tartanak, hogy a világ összes problémáit népek, etnikumok csoportjaira vezetik vissza, saját honfitársaikat lehazaárulózzák, és semmilyen tőlük eltérő véleményt nem képesek tiszteletben tartani, azok saját maguk irányába se várjanak el sok megbecsülést. Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten...
2010. márc. 15. 21:22
 3/14 anonim ***** válasza:
A Jobbik Őszödkor még sehol sem volt.
2010. márc. 15. 21:22
 4/14 anonim ***** válasza:
15%
Maguknak köszönhetik, ha csak ezt az oldalt figyeled látható hogy a jobbikosok a fideszt, az MSZP szinpatizásokat pocskondijázk.
2010. márc. 15. 21:23
 5/14 anonim ***** válasza:
72%

21:23asnak: idézet a wikipédiáról:

A Jobbik Magyarországért Mozgalom (röviden Jobbik) radikális jobboldali párt. Elődje a 1999-ben alakult, főként egyetemistákat tömörítő[4] Jobboldali Ifjúsági Közösség (Jobbik), mely 2003-ban alakult párttá. A MIÉP háttérbe szorulását követően a magyar radikális jobboldal legismertebb alakulatává vált. A 2009-es európai parlamenti választásokon 14,77%-kal a harmadik helyre futott be, 2,6%-kal lemaradva az MSZP mögött.

van kérdés?

2010. márc. 15. 21:24
 6/14 anonim ***** válasza:
68%
Ki dönti el hogy mi provokatív és mi nem okoska?
2010. márc. 15. 21:24
 7/14 anonim ***** válasza:
wikipédiás vagyok. nah akinek írtam az az előttire gondoltam
2010. márc. 15. 21:25
 8/14 anonim ***** válasza:

A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:24nak:

Te magad is eldöntheted. Baj van a kérdéssel? kezdetű linkre katt és ki kell választani, hogy provokatív. ennyire egyszerű.

2010. márc. 15. 21:26
 9/14 anonim ***** válasza:
83%
Mert ostobák és magyarellenesek.
2010. márc. 15. 21:31
 10/14 A kérdező kommentje:

Hát...köszi a válaszokat, nem lettem okosabb:) Engem valójában ez az ellentmondás zavar nagyon, mert ha azt mondom valakire, hogy intoleráns és kirekesztő, akkor szerintem inkább meg kellene neki mutatni, hogy milyen egy normális ember és NEM ugyanolyan intoleránsnak és kirekesztőnek lenni vele. Főleg nem úgy beállítani, hogy ő csak egy szerencsétlen, aki mindenképpen valahol alattunk helyezkedik el. Ő ezt miért fogadná el? Így sosem lesz normális párbeszéd.

El kellene kezdeni tisztelni egymás véleményét, mert az a vélemény nem véletlenül alakult ki, annak van valami oka, és lehet, hogy nem az az abszolút igazság (van olyan a politikában?), de lehet, hogy az ő helyében mi is ugyanazt gondolnánk. Az ő tapasztalatai, az ő emlékei, az ő életútja, miért kellene ezt lenézni? Úgy értem ha valakit lenéznék a politikai meggyőződése miatt, akkor az olyan lenne mintha lenézném az életét, nem?

És ezt most lehet érteni jobbikosnak is emeszpésre vagy fideszesre és fordítva is, akárhogy:)

2010. márc. 15. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!