Sokan miért nem elégszenek meg a melegek és más ehhez hasonló csoportok tolerálásával, miért várják el, hogy tapsoljanak is nekik?
Van egy hangos kisebbség, aki nem elégszik meg a melegek és társaik tolerálásával, már azt is elvárják, hogy heterok tapsoljanak és szórakozznak velük a meneteiken. Vagy hogy ha valami illetlen dolgot csinálnak, azt ne devianciaként fogják fel, hanem merész, dicső önmagvalósításként.
Ez a dolog nem valami fantasztikus börleszk regény kiragadott fejezete, hanem ez "égető problémává" emelve a magyarországi és európai politikának szerves részeként jelenik meg, komolynak hitt emberek is vitatkoznak erről, hogy ez így legyen-e vagy sem.
Itt a gyakorin ill. a komoly híroldalak hozzászólásai között is látok olyanokat, akik ilyesmik mellett ágálnak. Az ilyenek a lenéző stílusú jobberezéséről, "harmincasévekbeli dolgok, középkori" szó"kincsről" ismerhetőek meg.
Ezt az egészet legjobban a South Park "A tolerancia haláltábora" rész írja le, amiben az volt, hogy Mr. Garrison és partnere extrém dolgokkal botránkoztatott meg mindenkit, és aki a dolgait betegesnek hívta, azt küldték "tolerancia táborba".
Ebben azért egyetértek Dzsordzsóval, egyesek tényleg túllihegik ezt az egész homodolgot.
Viszont ez nem változtat azon, hogy barátunk már-már valóban üldözési mániában szenved a liberálisai miatt.
Ma is láttam nem egy olyan kérdést, amiben ilyesmikről álmodozott a kiíró, az egyik túl provokatív volt és törölték, de a másikat elkerülte a moderátor:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__650..
Ismételni tudom magamat, hogy nem csak ezen az oldalon sütnek el minden nap vagy max kétnaponta ilyen kérdést, hanem máshol is túllihegett téma az egész, még a komolynak hitt politikusoknál is.
1, az a gond, h a tolerancia szó eleve egy nagyon eltévelyedett jellemzése a helyzetnek
2, aztán meg valóban szakadéknyi a különbség egy civilizált nyugati ország és köztünk, és az a helyzet, hogy csak hátramenetet látok ... de legalább stagnálnánk.
3, melegséggel nincs semmi gond, nem tudom, te mire gondoltál pontosan, mert ha női ruhában vonagló "fiúkra" a felvonuláson, akkor egyetértek, de egyébként hidd el, egy heteró fiú legjobb barátja is nem ritkán egy meleg srác ... gondolkodj csak el az okokon!
4, máshol kell keresni a bajt, a magyar ember ksi agyacskáját meg valahogy fel kéne nyitni, igaz, azért van egy 10%-os, gondolkodni képes kisebbség, na de ez így nem állapot.
Senki nem várja el, hogy kimenj a pride-ra és táncolj, nem tudom honnan szeded ezt.
Nekem nincs bajom velük, de a felvonulás meg ilyesmik nem érdekelnek, ezért nem megyek ki rá.
Amúgy meg szó szerint soha senki nem várta el tőlem hogy "tapsoljak és szórakozzak" a meneten, még hasonlót sem hallottam.
Nem kötelező odamenni.
És téríteni sem lehet,mert nem szekta.
Neked mi bajod ezzel?
Én úgy látom,hogy az elmúlt 10 évben sokat változott az emberek fejében is ez a dolog.
Főleg a városokban.Már tisztában vannak azzal,hogy ez mi.Hogy nem kell tőle félni,és semmiben nem különböznek a heteróktól.
Vidéken hiszik azt az 50 év felettiek,hogy a melegek valami mutánsok.
A melegek szerintem megelégednének a toleranciával, mivel még mindig nagyon gyűlölik őket.
Ugyanakkor bizonyos politikai csoportok meg adják alájuk a lovat, hogy legyen melegházasság akkor, amikor már a heterok sem nagyon házasodnak és egyébként is teljesen értelmetlen és csak olaj a tűzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!