Az anyaországba költöztem, hogyan kezeljem a sértegető és célozgató anyaországiak megjegyzéseit (erdélyi magyar vagyok)?
Zsidózd le őket!
Ez az egytlen igazi Nemzeti módja annak, hogy a gonosz kapitalistákat legyőzzük és a Dicső Nemzetünk világhatalommá váljon.
Kedves kérdező! Engem nem zavar, hogy erdélyi magyar vagy. Te is ember vagy, elfogadlak olyannak, amilyen vagy. Jártam Erdélyben és jól éreztem ott magam. Itthon, Mo.-on is találkoztam egy-két erdélyi magyarral és örültem nekik.
Visszatérve a kérdésedhez: nem kell foglalkozni azokkal, akik rosszakat mondanak rólad. Ha veled dolgoznék azon a munkahelyen, jól kioktatnám őket!
Én is erdélyi vagyok viszont én itt dolgozok románok közt. Számukra magyar vagyok. Sok kollégámmal szoktunk hülyéskedni ezzel. Néha mondok neki magyar szavakat, elkacagjuk. De ennyi. Kerülöm a nagy magyarozást ők sem nagy románoznak és kész. Sőt akik néha beszólogattak már azok sem teszik mert látják, hogy fel sem veszem őket. Nem szóltam vissza nekik, bólintottam és végeztem dolgom.
Te is ha nem rágódsz ezen, egy idő után megunja mindenki.
Egyáltalán nem értem ezt a lenézést... Én inkább csodálom, hogy ott kint is képesek vagytok megmaradni, és legfőképp, hogy magyarként megmaradni. A magyar-román határ csak papíron létezik, személy szerint ugyanúgy kezelnélek, vagy még jobban, mint egy "anyaországit". Munkát tekintve is összehasonlíthatatlan, hogy mennyivel jobban járunk veletek, mintha ide is arab "menekültek" meg bevándorló nigg€rek érkeznének.
A tájszólásotok pedig különösen tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!