Az anyaországba költöztem, hogyan kezeljem a sértegető és célozgató anyaországiak megjegyzéseit (erdélyi magyar vagyok)?
Kerüld a romkocsmákat meg a liberális, baloldali klubokat.
Az szemükben mindig is román leszel.
Meg, keress normális munkahelyet, ahol nincs annyi proli.
Azért azt ne hagyd, hogy teljesen a fejedre nőjenek!
Amúgy sajnos ez divat, főleg a "felvilágosult, toleráns" prolik körében a leggyakoribb.
Egyébként nem "irigységből", hanem inkább lenézésből mocskolják a határon túliakat is pl., meg azt hiszik elveszitek a munkát, pénzt, egyebet, szóval ne sok értelemre számíts!
"Irigységből? Azért ezt nem hinném.."
Akkor mi okból viselkedhetnek így(tesznek célozgató, néha rosszízű megjegyzéseket az előző erdélyi élethelyzetemre vonatkozóan) egyesek, ha megtudják, hogy erdélyi származású vagyok? Ők olyan tiszta lelkűek és vérűek, hogy simán szurkapiszkálhatnak ezért mert én jöttem onnan, ide becsülettel élni és dolgozni?
"Akkor mi okból viselkedhetnek így...?"
Bunkóságból, parasztságból.. Ne foglalkozz vele.
Szia!
Nyugodj meg ez szerencsére még(:() nem általános.
Sajnos pont olyan munkahelyed van ahol ilyen "viccesek" a munkatársaid.Ne foglalkozz velük csak amennyire munka szempontból szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!