Miért akarja sok szavazópolgár is bebizonyítani mind ezen az oldalon, mind más fórumokon, hogy az EU-tól több pénzt kapunk, mint amennyit elragadoz tőlünk?
Jajj már ha valaki fejében káosz van az nem jelenti azt hogy hozzá kell szólnia hülyeségeket.
Hogy hogy jönnek a multik az EU-hoz?
Először a tényeket kellene nézni, pl azt hogy Mo ténylegesen joggal van felháborodva az EU-n, mivel eddig csak veszteség, és a kérdés az ami a történelem során mindig volt: Mo mindig csak kibúvókat és okokat keres hogy tovább szenvedhessen, vagy végre a két szép lábára áll és kiáll magáért.
A többség az öngyűlölő politikát folytat, dicsőíti az eu-t meg amit belebeszéltek a szegény üres fejébe.
Nem kell kilépni az eu-ból, egyszerűen ezt az öngyűlölő politikát kell abbahagyni meg a meghunyászkodást. Az összes nagyhatalom avval áll le mindig tárgyalni akiben van annyi hogy önmegalázás helyett kiáll magáért, de a magyar politika csak szuszog és a sok hülye meg támogatja a betérdelést másnak.
Ne kövessétek az EU fanokat, Kína is megmondta, addig nem tárgyal amíg Mo legalább tököt nem növeszt.
Kérdező, tudod, az úgy van, hogy engem nem érdekel Orbán embereinek számolása, mert tudom, hogyan kell ügyesen hazudni, amit te soha nem veszel észre. Továbbá magam is ki tudom számolni ezt, erre rendelkezésre áll minden adat. Csak tudni kell, miképpen kell számolni velük.
Sajnos nem olyan sok szavazópolgár akarja bebizonyítani, mint amennyi megtehetné. A többség nem akar beszennyeződni ocsmány hamis rágalmakkal, amiket a fertőzött emberek el is hisznek. Nem, ők csendben vannak, tudják hogyan kell tisztességesen (és viszonylagosan jól) élni, ezt teszik. Kénytelenek erre, míg a nagy többség rá nem ébred, hogy mennyire veri át őket naponta a hatalom. Csak reménykedhetek, hogy közülük sokan ekkor előjönnek, és az élre állnak. Mondom, csak reménykedhetek. Mert egy részükről tudom, az a véleményük, az a nép, amely kétszer tud birka lenni, nem érdemli, hogy kivezessék a mocsokból. Sajnos itt tartunk.
"havonta elvásárolsz durván 15 ezer forintot multiknál"
Azt már mások is kérdezték, hogy mi köze a multiknak Brüsszelhez, de a számolás is hülyeség. A 15 ezer forintodból 4 ezer elmegy adóba, a maradék kb 40%-a kiskereskedelmi árrés (ez a bizonyos durván 6 ezer), amiből fenn kell tartani az áruházat meg ki kell fizetni a - magyar - dolgozók bérét. Szép is lenne ha 40-50%-os profitot lehetne elérni élelmiszereladáson.
"Orbán ígérte többször a kételkedő politikusoknak és közgazdászoknak, hogy elküldi az emberei által készített számolásokat"
Az a közgazdász, akinek ehhez másoknak kell számításokat végeznie, adja vissza a diplomáját.
Igen, úgy kizsákmányolnak minket ezek a gonosz multik, hogy a TESCO most zárja be nálunk 13 áruházát, mivel veszteséges.
Szörnyen kizsákmányolnak.
Kérdező!
Ne Drábik Jánossal és Bogár Lászlóval művelődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!