A jobbiknak milyen megoldása van a 'kisebbségi' problémára?
Az amit írtál #9 az eddig tök igaz. Egy dologgal van gondom.
,,Ezért tartom butaságnak a jobbik azon felfogását, hogy itt csak kellene még néhány rendőr, és akkor a romák egyből a társadalomba integrált képzett munkaerőként jelennek meg, és hirtelen felszippatja őket a munkaerőpiac és jövő ilyenkor már csak nevetünk az egészen. "
Valamit félreérthettél. Se én , se ti, se a jobbik nem gondolhatja hogy ettől minden megoldódik pusztán attól hogy odamasíroznak rendőrök.
Azt neked is be kell látnod hogy egy jó integrációs programmal is minimum 20-30 év mire jelentős eredmények jelentkeznek.
Azt te sem gondolhatod hogy majd a magyarok hagyják hogy még 20-30 évig vegzálják őket a kisebbségiek? Na erre kellenek a rendőrök.
Lehet hogy most elindul egy rohadt jó integrációs program de ettől nem oldódik meg minden azonnal, a tünetek még évtizedekig hatni fognak, amiket csillapítani kell, akár van integrációs program, akár nincs.
"A jobbiknak van ilyen programja?"
Van egy közhelygyűjteménye, amit ők programnak hívnak és ide minden héten belinkeli valaki.
Nem képzelem, hogy okos lennék, de az analfabétát kikérem magamnak két diplomával a hátam mögött.
Az, hogy ki a félnótás pedig csak nézőpont kérdése.
Tudom értelmezni, épp ezért mondom, hogy az nem program.
Máshol már részletesen leírtam ezt, nincs kedvem még egyszer, úgysem tudnálak meggyőzni.
az nem program, ami a jobbik honlapján van,,csak felsorolás :D
"támogatjuk a megújuló energiát..."
"bérlakásokat építünk"
az ilyen nem program....mert nincs leírva, hogy a miből és hogyan valósítanák meg...
ez egy üres nulla kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!