Ki tesz a magyar föld védelme érdekében valamit a Jobbikon kívül? Én rajtuk kívül senkit nem látok, aki érdemben, megoldást kínálna a problémára.
Meg az LMP is.
De egyik párt sem tudta/tudja megvédeni a földet.
Megoldás lehetne, hogy az eladásra szánt földet egyből államosítják, mielőtt külföldi kézbe jutna.
Ezzel meglehetne kerülni ezt az EU-s törvényt.
Viszont igen sok odafigyelést és szervezettséget igényelne, nehogy homokszem kerüljön a gépezetbe.
Nem vagyok LMP szimpatizáns mellesleg, csak hallottam, hogy ők is ellenzik.
Az EU alapja ugyebár a szabad tőke, szabad munkaerő áramlása.
Az LMP Brüsszelben ki akarta vetetni a szabad tőke áramlásból alól a földeket.De, nem sikerült nekik.
4: ez jó dolog, de hát nem sikerült nekik. Egyébként attól még, hogy valaki ellenez valamit, még korántsem biztos, hogy tesz is valamit ellene. Lásd a baloldali egybegyűlteket: ők óvodás, distruktív ellenzékként viselkednek, és mindent elleneznek, ami nem az ő ötletük. De tenni semmit sem tesznek. De az LMP azért jobb ezeknél, mert ő megpróbálta legalább ezek szerint.
Szóval a Jobbikon kívül még senkinek sincs olyan megoldása, ami nagy eséllyel működik.
"Ki tesz a magyar föld védelme érdekében valamit a Jobbikon kívül? "
Akkor rosszul fogalmaztál.
"Megoldás lehetne, hogy az eladásra szánt földet egyből államosítják, mielőtt külföldi kézbe jutna.
Ezzel meglehetne kerülni ezt az EU-s törvényt.
Viszont igen sok odafigyelést és szervezettséget igényelne, nehogy homokszem kerüljön a gépezetbe."
Akkor ezt meg kell tenni. Megéri a sok odafigyelést (Ángyánnal mi van most?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!