Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hány év még kb. amíg Magyarors...

Hány év még kb. amíg Magyarország gazdaságilag teljesen összeomlik? A kisebbségi szaporodási ráta, az egyre több fiatal kivándorló mikor fogja megadni a kegyelemdöfést?

Figyelt kérdés
Állítólag már nincs sok idő hátra, azt olvastam éveken belül apokaliptikus helyzet fog kialakulni, polgárháborúra is számítani kell. Amint az köztudott, egyre több romát kell eltartani, vészesen nő a számuk, miközben az adófizetők száma csökken, így minden adófizetőnek egyre több adót kell fizetnie, így egyszer matekmatikailag eljut a gazdaság arra a pontra, hogy az adófizető (paraszt) már nem fog tudni megélni a sok adótól és alacsony bérekből, az egyre több éhes romát meg már nem fogjuk tudni eltartani. A kérdés az, mennyi időm van még valami jó szakmát tanulni amivel kint jól megélek? Ez nem szabadság, ez nem haza, ahol azért kell dolgoznom és nélkülöznöm, hogy más népcsoportot és azok gyerekeit tartsam el. Ezt hívják sz@rnak, nem hazának. Sokak szerint 10 évnél kevesebb, kb. még 5 év. Szerintetek?
2014. júl. 14. 17:05
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Még sok-sok, ne aggódj.
2014. júl. 14. 17:13
 2/10 anonim ***** válasza:
51%

A cigányok mintegy 80-85 százalékát ki kellene telepíteni.A maradék 15% maradhatna.

Ez máris pozitívan érintené az államot, mivel nem kellene annyit rendőrségre, cigány integrációra , illetve segélyezésre költeni, nem beszélve a vasúti infrastruktúra állandó szétlopásáról.

Ezután el kellene kezdeni erősíteni a szolgáltatás szektort.

Sok hitelfelvétel is kellene, tudom sokan elleneznék, de ez elkerülhetetlen.

2014. júl. 14. 17:15
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem 20 éven belül. Most a nemzetközi harcok fontosabbak ezért egyenlõre háttérbe szorulunk. Tíz év kevés szerintem húsz év múlva lesz nagy váltás összeomlás egyesítés felvásárlás vagy ilyesmi
2014. júl. 14. 17:16
 4/10 anonim ***** válasza:
22%

ma 17:16

Központozz, ember!

2014. júl. 14. 17:25
 5/10 anonim ***** válasza:
66%

Nem kell hinni az ilyen pánikkeltéseknek.

Nem lesz gazdasági összeomlás, sem polgárháború.

De optimizmusra sincs ok, a gazdasági helyzet már nem igazán fog javulni, stagnálás közeli évi 1-2%-os növekedés lehet reális hosszú távon ebben a demográfiailag hanyatló országban.

2014. júl. 14. 17:32
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
Ha továbbra is unortodox gazdaságpolitikát folytatunk, akkor elég 10 év. Nem a cigányok a legfőbb probléma.
2014. júl. 14. 17:58
 7/10 anonim ***** válasza:
50%

Ha nem lesz elég munkás a nyugdíjasok eltartására, akkor jönnek majd a 3. világ országaiból munkások.

Angliában és Németországban is ezt csinálják. Olyan nincs, hogy Európa közepén kiváló klíma és termőföld és víz mellett lakatlanná váljon a terület.

2014. júl. 14. 18:27
 8/10 anonim ***** válasza:
63%

Nem lesz olyan, hogy összeomlás. Bizonyos szempontból éppen most omlik össze csomó minden, vagy már összeomlott - egészségügy, oktatás, stb.

A lassú hanyatlás akár 100 évig is eltarthat, anélkül, hogy drámai változást érzékelnél.

Mellesleg 1914 óta folyamatos a hanyatlás, kisebb szünetekkel...

2014. júl. 15. 12:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Mit gondolsz miért szedik össze magukat a politikusok?Mert tudják hogy lesz miből élniük.Hamarosan szerintem lesznek megszorítások mert a közmunkásokat és a szoc rászorultakat,nyugdíjasokat nem lesz miből eltartani.Mert így is már a hitelekből finanszíroznak ....én nem adok 2 évet...
2014. júl. 15. 14:35
 10/10 anonim ***** válasza:

szerintem már most is csak 'kamugazdaság van'

rengeteg pénz hiányzik

de 10-15 évig még úgyse fog 'robbanni' a balhé.

2014. júl. 26. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!