Szlovák kisebbségi hogy indulhat a Jobbik színeiben?
Figyelt kérdés
Azért bocsánatot kérek, de egy nemzeti radikális pártban ez megengedhetetlen. Az ilyet kik engedélyezik a Jobbiknál? Felháborító.2014. okt. 7. 19:14
1/13 anonim válasza:
Német kisebbségi is van, Staudt Gábor.
De ez pontosan miért akkora probléma?
A Jobbik nem olyan soviniszta szerencsére, mint a szlovák vagy a román nacionalista pártok.
Miért ne indulhatna egy szlovák vagy egy sváb ebben a pártban, hogyha elég magyar szívű?
2/13 A kérdező kommentje:
A németekkel nincs gond, de a szlovákok a magyarság ellensége.
2014. okt. 7. 19:24
3/13 anonim válasza:
Nem minden szlovák olyan szemét.
4/13 anonim válasza:
Az általánosításról annyit, hogy ugye tegnap volt az aradi vértanúk kivégzésének évfordulója. Nézd meg a vezetékneveket...
Nekem (és minden jó érzésű embernek) nem ellenség MINDEN szlovák, csak a Ján Slota-félék, bár Magyarországon szerintem elég kevés ilyen lakik :)
5/13 anonim válasza:
Hát ahhoz képest,hogy 2-3 éve Novák Előd még azzal pedálozott,hogy ő mennyire visszameőleg magyar származású,ahhoz képest eléggé furcsa,hogy szlovák kisebbségi indulhat.
Bár a pártok változhatnak,így a Jobbik is.
7/13 anonim válasza:
Nem náci párt a jobbik, a szlovákokról sem kell azt gondolni, hogy mind magyarellenes soviniszta állatok.
8/13 BlackSword válasza:
Szerintem a magyarországi szlovák kisebbség éppen eléggé bizonyította a hazafiasságát... Te kérdező sosem leszel annyira hazafiak, mint ők... Ugye 1920-tól pedig ígértek nekik mindent, csak menjenek, mégsem mentek... Mert ez a hazájuk...
9/13 A kérdező kommentje:
Akkor ne legyen szlovák kisebbségi, ha annyira magyarnak érzi magát, hogy indulni akar a Jobbikban. Erről meg ennyit. Én hátsó szándékot feltételezek akkor is. A magyarokat erőszakkal telepítették ki a felvidékről és a mai napig mindennapos a magyarok elleni atrocitás.
2014. okt. 7. 20:32
10/13 A kérdező kommentje:
A magyar fél persze ekkor is olyan ellenséges volt velük, hogy a szlovákok maguk dönthettek elhagyják-e az országot. Ez a különbség bas*zátok meg.
2014. okt. 7. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!