Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik itt csinálják a hisztéria...

Akik itt csinálják a hisztériakeltést a Jobbikkal kapcsolatban, azok pontosan mit akarnak, milyen ideológia szerint akarnák az országot vezettetni?

Figyelt kérdés

Hisztériakeltés fajai:

- kétszavas vagdalkozások (náci, fasiszta, rasszista, kirekesztő, militarista, megvalósíthatatlan program, nyilas szavazók lemez)

- amennyiben az egyszavas vagdalkozások nem fejtenek ki hatást, akkor jön az árnyékbokszolás, a mondanivalójának a kiforgatása, a szövegrészlet kiragadása és eltorzítása. Pl amit a "nem vagyunk demokraták" kijelentésével csinálnak, az elképesztő.

- másik kedvenc módszerük az "olvass a sorok között, azért mert nincs leírva még megtörténhet" mondóka ismétlése.

A hisztériakeltők jól tudják, hogy rágalmaik torzítások, manipulációk eredményei, így most a "mert nem akarunk nemzetveszejtőket" válaszukat nem tudják elsütni.

2015. jan. 11. 20:09
1 2 3 4 5
 41/42 tetro ***** válasza:

20.51

ha tény akkor gondolom tudnál válaszolni a kérdésekre is személyeskedés helyett

2015. jan. 12. 20:54
 42/42 anonim ***** válasza:

tetro!

Én emlékszem a siófoki esetre, ahol kb. 200 enyingi cigány vonult át Siófokon erődemonstrációként, pont a nyári szezon kellős közepén. Menet közben fenyegettek mindenkit aki csak rájuk mert nézni. Igaz, hogy maszk nem volt rajtuk, de bőven osztogatták az átkokat és fenyegetéseket. Vonulás tehát volt. Továbbá az sem újdonság, hogy amikor csapatostul rohannak rá magyarokra, akkor rendre felhangzik az "Öld a magyart!" felszólítás.

Egyébként az átlag ember a magyar képviselőkről is igencsak rossz véleményen van, és azok a legenyhébb jelzők rájuk, hogy korruptak.

Én nem tudok arról, hogy a parlamentben zsidó képviselőket támadtak volna meg. Az nem támadás ha tudni szeretnénk, hogy kik a kettős állampolgárok közülük.

Amikor utánaolvastam az öregezéseknek, nekem egyértelműen az jött le belőle, hogy tudatosan védtelen öreg magyarokat kínoznak meg, ölnek meg, fosztanak ki. Ha erre nem illik rá a vadászat kifejezés, akkor semmire sem.

Cigányként munkát szerezni annak aki tanult és akar is dolgozni nem lehetetlen. Fejlődő világban élünk, sok dologhoz már nem elég ha valakinek éppen befejezett 8 osztálya van, tegyük hozzá, hogy az is kegyelemből. A cégnél ahol dolgozom voltak cigány alkalmazottak (ma már külföldön dolgoznak), de nekik volt szakmájuk, vagy legalább az adott munka elvégzéséhez elégséges végzettségük. A munkavállalás ma már nem bőrszín hanem képzettségfüggő. Nekem senki ne mondja, hogy lehetetlen tanulni, mivel engem és a testvéremet az egyedülálló anyám ki tudott taníttatni, éhbérből.

Amennyiben az említett kisebbség nem a végzettsége miatt, hanem csak és kizárólag a bőrszíne miatt nem tud érvényesülni, én erről szeretnék látni egy kutatást. Csak felmerül a kérdés, hogy van-e értelme, mivel egyre szűkül a munkaadók köre. Így viszont nem lehet azt mondani, hogy egy képzett cigány azért nem kap munkát mert cigány, mivel ez ugyan úgy érint egy képzett magyart is. Egyébként az ilyen kijelentéseimért többnyire nácizást kapok pont azoktól, akik tolernaciáról hablatyolnak egyfolytában, meg kimerülnek annyiban, hogy Jobbikosoznak. Ha csak ennyire képes egy nem jobboldali gondolkodású szavazó vagy egyéb emberke, akkor teljesen megértem, ha az ország lefelé gurul a lejtőn. Nem libsizem le ezért őket, egyszerűen csak ostobaságnak tartom.

2015. jan. 14. 11:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!