Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik itt csinálják a hisztéria...

Akik itt csinálják a hisztériakeltést a Jobbikkal kapcsolatban, azok pontosan mit akarnak, milyen ideológia szerint akarnák az országot vezettetni?

Figyelt kérdés

Hisztériakeltés fajai:

- kétszavas vagdalkozások (náci, fasiszta, rasszista, kirekesztő, militarista, megvalósíthatatlan program, nyilas szavazók lemez)

- amennyiben az egyszavas vagdalkozások nem fejtenek ki hatást, akkor jön az árnyékbokszolás, a mondanivalójának a kiforgatása, a szövegrészlet kiragadása és eltorzítása. Pl amit a "nem vagyunk demokraták" kijelentésével csinálnak, az elképesztő.

- másik kedvenc módszerük az "olvass a sorok között, azért mert nincs leírva még megtörténhet" mondóka ismétlése.

A hisztériakeltők jól tudják, hogy rágalmaik torzítások, manipulációk eredményei, így most a "mert nem akarunk nemzetveszejtőket" válaszukat nem tudják elsütni.

2015. jan. 11. 20:09
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

#10:

Erről beszéltem. Azt "Ezt meg honnan veszed?" keresztkérdést reagálják le az ilyen párt / ideológiafanatikusok az "olvass a sorok között, azért mert nincs leírva még megtörténhet" mondóka ismétlésével. Várhatod ítéletnapig az értelmes választ tőle.

2015. jan. 11. 20:33
 12/42 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező miért általánosítasz?
2015. jan. 11. 20:41
 13/42 anonim ***** válasza:
60%
Én azt vettem észre, hogy leginkább a "mindegy csak ne a náci jobbik" ilyenre a válasz. Van egy ismerősöm, aki annyira utálja már a jobbikot, hogy rendesen dühröhama van, ha bárki olyannal vitatkozik, aki jobbikos. Elkezd üvöltözni, meg otthagyja a partnert. De annyi okot tud felhozni csak, hogy rasszista náci párt.
2015. jan. 11. 20:45
 14/42 anonim ***** válasza:
71%

Utolsonak irom..

Az ismerösöd aki üvölt sajnos ő egyszerü mint a fa ék!

Pont ez lényege enek az egésznek egymásal övöltözön a magyar és ne azal foglalkozon hogy mivel lehetne jobb itt az élet!!Tul bonyulult ez hogy egyszerü emberek át lassanak rajta!!

2015. jan. 11. 20:50
 15/42 tetro ***** válasza:
16%
a felsorolásodban "kétszavas vagdalkozásokkal" kezdesz aztán "egyszavas vagdalkozások"-ra hivatkozol. össze vagyok zavarodva a kategóriákkal kapcsolatban :
2015. jan. 11. 20:51
 16/42 anonim ***** válasza:
81%

A kérdésre válaszolva:

Nem szoktam hisztériát kelteni a Jobbikkal kapcsolatban, és azt szeretném, ha az ország jobboldali liberális eszmék mentén haladna.

2015. jan. 11. 20:52
 17/42 anonim ***** válasza:
56%

"egy cigány, egy zsidó vagy egy meleg nem ér kevesebbet egy heteró magyarnál"

Ja mert ma Magyarországon tényleg milyen rossz dolguk van szegény cigányoknak meg zsióknak. Gondolj bele, mi történik ha azt írod, hogy mocskos magyar? Semmi. És ha azt, hogy mocskos cigány? Törlik a kérdést. A cigányokan melegeknek meg tudomis én kiknek is egyenlőnek kéne lenniük, de nem egyenlőbbnek.

2015. jan. 11. 20:56
 18/42 Vadkan01 ***** válasza:
36%
Ilyenkor látszik legjobban, hogy a demokrácia eszméje nem működik :P
2015. jan. 11. 21:12
 19/42 A kérdező kommentje:

"Nem szoktam hisztériát kelteni a Jobbikkal kapcsolatban, és azt szeretném, ha az ország jobboldali liberális eszmék mentén haladna."

Azzal nincsen semmi baj, ha ilyen vagy olyan eszmék mentén szeretnéd vezettetni az országot. Itt a szavazatszerzés módszerével van probléma. Más megítélés alá esik, ha program bemutatása, pártok vitája után szerez valaki szavazatokat, és más, ha valaki a hisztériakeltéssel, ellenfél rágalmakkal bombázásával szerez szavazatokat.

2015. jan. 11. 21:12
 20/42 anonim ***** válasza:
27%
Sorosgyurka-félék vezetésével, úgynevezett "szakértői kormánnyal" az élen. Még nem teljesen játszották át a magyar nemzeti vagyont, így szükségük van egy gyurcsány vagy bajnai típusú lakájpolitikusra. De ugyanígy idesorolhattam volna orbánt is. (Szándékosan írtam a nevüket kis kezdőbetűvel.)
2015. jan. 11. 21:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!