Magyarországon az embereknek a politikában miért csak ideológia kell?
Se program se semmi, Fidesznek sem volt, a legkisebb változást is elutasítják a politikai palettán.
Miért csak ideológia kell az embereknek? Miért nem fontos, hogy olyan vezetők legyenek, akik rendbe tennék az országot?
Ahhoz, hogy az emberek képesek legyenek felelősen dönteni a saját sorsukról, GONDOLKOZNI kellene....
Ennél sokkal egyszerűbb dolog érzelmi alapon, indulatból dönteni és cselekedni, gyűlölködni, azért imádkozni, hogy a szomszéd tehene is megdögöljön.
Azért, mert ők maguk is így működnek.
Figyelj csak meg egy átlag beszélgetést: "szerintem a Ronaldónak így kellett volna játszania", "szerintem így kéne lecsökkenteni az adókat", stb. Sőt, még tudományos kérdésekben is: "szerintem a vulkánok okozzák az éghajlatváltozást", "szerintem ez a Higgs-bozon nem is létezik".
Mindezt természetesen a témához való minimális hozzáértés vagy tájékozottság nélkül, általában egy húszsoros újsághír alapján jelentik ki - és fel sem merül bennük, hogy a "szerintem"-en túl esetleg tények is vannak, amiknek utána is lehetne nézni.
Ezek után nem meglepő, hogy a politika is úgy működik, hogy egy politikus elmondja, "szerinte" hogy működik a világ, és aki "szerint" ez így jó, az szavaz is rá. A tettek, tények, a valóság pedig le van szarva.
" Mára sikerült ezt a turbómagyarkodást beégetni az agyakba, meg a középkori történelmi baromságokat."
Meg az antimagyarkodós, proliskodós bűnözőtutujgatást.
"Igen, azt..te 2bites nulla. Feltétlen bűnözőket tutujgatok, ha unom már a felesleges turbomagyarkodást."
És mi az a "turbómagyarkodás" te 1bites nulla?
Ha valaki magyar zászlót tart az már annak számít nálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!