A nyilasok, akik később kommunisták lettek, azért tudtak azok lenni, mert a két ideológia között nem volt sok különbség?
Magyarországon a többség sosem volt nyilas vagy kommunista.
Mindkét rendszer úgy lett ráerőltetve a népre.
A nyilasok és a kommunisták szavazótábora között nagy volt az átmenet.Mindegyikük a "proletárokra" építkezett.
Olvastam a nyilasokról, ugyanaz az osztályharcos, egyenlősítő micsoda volt, mint a marxistáké, csak belevették a zsidókat.
De, tulajdonképpen nacionalista sem volt, mint például Horthy , hanem "konnacionalista" volt (megbékélés a szomszéd népekkel...stb)
Amitől csak 2-3 lépés az internacionalizmus.
Akkor azoknak az embereknek igazából nem is számított az ideológia, csak az, hogy Ávósok és besúgók lehessek, osztályharcolhassanak.
További kérdések:
A legnagyobb véresszájú kommunistákból hogyan lettek templomba járó KDNP-sek?
A jelenleg hatalmon lévő, egykor liberális fideszesekből hogyan lettek mára neofasiszták?
Megmondom:
Aljas gerinctelen emberekszabásúak számára semmiféle becsület, semmiféle elv nem létezik, csakis a hatalom megszerzése!
Akkor most kérdezzük meg morvai krisztinát, hogy a múltját tekintve, hogy lett a homofóbiát leginkább támogató párt oszlopos tagja?
Ezek csak erőszakos, pszichopaták voltak. Sok ilyen van, mindegy a körítés csak lehessen zúzni.
19:50!
Akkor a fidesz-buzy Pataki Attilát azért vitték el az Ufók, mert a kör közepén állt? Ugyan már!
(Remélem cenzorka, hogy leginkább ypszilonnal le szabad írni, mert nem tetszik jottistának lenni, ezért pontos i-vel nem sikerült. Bocs!)
Patakit azért viszik a csufok, mert skizofrén és súlyos téveszmei vannak. :D
A skizofrénia nem pártállástól függ. Ahogy magyaráz, látszik, hogy ő el is hiszi amit mond.
Persze lehet csak nagyon jó színész, bár nem tudom miért találna ki valaki ilyesmit. Szerintem csak a korábbi rocker életmódja előhozott valami lappangó elmebetegséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!