Nem gondoljátok hogy páran "kicsit" túlreagálják Novák előd facebook bejegyzését?
Túlreagálják szerintem is, ráadásul képmutató, álszent módon. Megnéztem a felvételt a Jobbik székháza előtti "tüntetésről", és többnyire nevető, mosolygó, énekelgető, jól szórakozó embereket láttam, ami jól mutatja a valódi "megrökönyödést", amit Novák Előd bejegyzése kiváltott belőlük.
Egyes médiumok szándékosan félreértik a bejegyzést, ami persze nem csoda, hiszen félreérthető, és a média egyből ráugrott a dologra. Novák helyében nem írtam volna ki ezeket, viszont az is tény, hogy én is ugyanerre gondoltam, amikor elolvastam az ország első újszülöttjéről szóló híreket.
Meggyőződésem, hogy az emberek többsége érti, tudja, mire gondolt Novák Előd (és ez, amiről írt valójában, tényleg valós veszély a társadalomra nézve), de egy politikusnak okosabbnak kell ennél lennie: nem szabad ilyesmiket kiírnia, még hogy ha így van is, akkor sem.
A szélsőjobboldalisággal nem vádolható Czeizel Endre mondta ezt az ATV műsorán nemrég (vitázva Osztolykán Ágnes LMP-s képviselővel):
"Én azt gondolom, hogy 2030-ra, amikor ez a népesség 9 millió lesz, a roma lakosság meghaladja az 1 milliót, hogyha ezt a problémát nem oldják meg, ebből nagy baj lesz, ebből nagyon nagy baj lesz az egész magyarságra nézve..."
Novák Előd ugyanerre célzott a bejegyzésében. Ez valós félelem sajnos. :-(
"azért túlzásba ne essünk."
Nem volt ebben semmi túlzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!